Wij zoeken versterking

Ga jij ervoor zorgen dat onze service als beste gewaardeerd wordt door onze klanten? Biedt het jou een uitdaging om de verwachtingen van de klant te overtreffen? Vind je plezier in je werk het allerbelangrijkste? Ben je gedreven om overal de slimste oplossing voor te vinden en wil je graag werken aan veiligheid en duurzaamheid? Dan zijn wij op zoek naar jou voor versterking van ons Beheer team!

Wat doen wij en wie zijn wij?

Nobralux B.V. is een adviesbureau op het gebied van openbare verlichting, verkeersregelinstallaties en andere elektrische objecten in de buitenruimte. Nobralux verzorgt het beheer van openbare verlichting voor 48 gemeenten en 1 provincie. De medewerkers van Nobralux zijn intermediair tussen de gemeente, bewoners, aannemer, netwerkbedrijf en leveranciers. Naast beheren geven wij ook advies. We schrijven beleidsplannen, bestekken en aanbestedingen. Tevens ontwerpen we verlichtingsprojecten en voeren directie over de uitvoering. We hebben vestigingen in Boxtel, Apeldoorn, Assen en Amsterdam. In totaal zijn er 38 mensen werkzaam bij Nobralux.

De missie van Nobralux is om overheden optimaal te ontzorgen op het gebied van elektrische componenten in de buitenruimte. We willen ertoe bijdragen dat de openbare ruimte aantrekkelijk, duurzaam en veilig is. Belangrijke randvoorwaarden daarbij zijn dat storingen zo snel mogelijk worden verholpen, energie wordt bespaard en dat de exploitatie zo efficiënt mogelijk plaatsvindt.

Wie zoeken wij?

Om ons team te versterken zoeken wij een:

 Medewerker Beheer Openbare Verlichting

Functieomschrijving:

De afdeling Beheer is verantwoordelijk voor het ontvangen, beoordelen, coördineren en controleren van storingen aan de openbare verlichting. Je hebt contact met burgers, gemeenten, aannemers en netwerkbedrijven die allemaal een taak en een belang hebben. De afdeling Beheer is hierin het centrale coördinatiepunt. Er werken 8 personen in het Beheerteam.

Nobralux heeft als kernwaarden sympathiek, deskundig, slagvaardig, verbeteren en verantwoordelijk. Dit zoeken wij ook in onze medewerkers. Passen deze kernwaarden bij jou en word je enthousiast van de omschreven werkzaamheden, dan vragen we jou om contact met ons op te nemen.

 Functiecompetenties:

De persoon die wij zoeken onderscheidt zich als volgt:

  1. Je bent sympathiek, proactief en slagvaardig. Je lost zelf problemen op of voorkomt deze.
  2. Je bent servicegericht. Je vindt het leuk om vragen te krijgen en te helpen. Je klaagt niet als iets voor de zoveelste keer fout gaat;
  3. Je hebt een afgeronde MBO opleiding;
  4. Je bent secuur en hebt een goed analytisch vermogen;
  5. Je beheerst MS Office;
  6. Het vakgebied openbare verlichting spreekt je aan.

Wat bieden wij?

Wij bieden een baan voor 40 uur per week in een open en informele werksfeer. Jouw werkplek zal Boxtel zijn. Je komt in een team te werken met enthousiaste en ervaren collega’s.

Voor meer informatie kun je bellen met Mieke Bremmert, teamleider Beheer; 06 290 017 72 of mail naar mieke.bremmert@nobralux.nl

 

verder lezen

De mooiste lichtfoto

Doe mee aan deze unieke vakantiefotowedstrijd. Zie je een bijzondere lichtmast, een aparte lichtoplossing of iets waarvan je denkt: leuk voor een mooie lichtfoto? Pak dan je camera (of mobiele telefoon) en stuur jouw foto(‘s) in.

Alle inzendingen (mogelijk tot 31 augustus a.s.) worden beoordeeld door een vakkundige jury.

Winnende foto’s worden beloond met een leuke prijs. De bekendmaking is tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op woensdag 27 september 2017

Maak jij de winnende foto? Lees hier hoe je meedoet.

verder lezen

NIEUW: Workshop Smart Lighting

Slimme verlichting helpt de openbare ruimte beter te maken. Het zorgt voor meer veiligheid, vermindert lichtvervuiling en zorgt voor een lager energieverbruik en dus CO2-vermindering. Als onderdeel van de zogenaamde Smart City gaat straks een wereld van mogelijkheden open. Een lichtmast als drager voor tal van sensoren die de open ruimte met alles en iedereen verbindt . . .

In deze workshop gaan we met u aan de slag met deze onderwerpen. Is het allemaal toekomstmuziek wat we over ons uitgestrooid krijgen, of biedt het echt kansen om een volgende stap te maken?

Meer informatie vindt u hier. Of neem contact op met Menno van Noort.

verder lezen

DOE MEE AAN DE JAARLIJKSE OVL-MONITOR!

Vul de enquête in die voor u van toepassing is:
Klik hier voor de OVL-monitor overheden
Klik hier voor de OVL-monitor marktpartijen

Reageren kan tot 1 augustus.
Uw inbreng is onmisbaar!

De OVL-monitor is een initiatief van OVLNL/IGOV. Het biedt een schat aan informatie. Deze is bruikbaar voor het uitzetten van beleid, strategieën en programma’s. Op langere termijn biedt de OVL-monitor inzicht in het verloop van belangrijke ontwikkelingen en de factoren die hierbij een rol spelen. Zo kan er geleerd worden van ervaringen en kunnen nieuwe inzichten verkregen worden.

De resultaten van de OVL-monitor worden ook dit jaar gebundeld in een prettig door te bladeren rapport. Dit wordt gepresenteerd op het Congres Ruimte en Licht (16 november 2017) en via de website www.ovlmonitor.nl

Hartelijk dank voor uw medewerking!

verder lezen

Ambassade Rome kleurt roze voor Dumoulin

De Nederlandse ambassade in Rome baadt in het roze licht. Een eerbetoon aan Tom Dumoulin, die als eerste Nederlandse mannelijke wielrenner de Ronde van Italië won.

Ook uw stadhuis, kerk, muur, . . . , gebruiken bij speciale gebeurtenissen?

Ronald Gijzel kan u zeker helpen.