De mooiste lichtfoto

Doe mee aan deze unieke vakantiefotowedstrijd. Zie je een bijzondere lichtmast, een aparte lichtoplossing of iets waarvan je denkt: leuk voor een mooie lichtfoto? Pak dan je camera (of mobiele telefoon) en stuur jouw foto(‘s) in.

Alle inzendingen (mogelijk tot 31 augustus a.s.) worden beoordeeld door een vakkundige jury.

Winnende foto’s worden beloond met een leuke prijs. De bekendmaking is tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op woensdag 27 september 2017

Maak jij de winnende foto? Lees hier hoe je meedoet.

verder lezen

NIEUW: Workshop Smart Lighting

Slimme verlichting helpt de openbare ruimte beter te maken. Het zorgt voor meer veiligheid, vermindert lichtvervuiling en zorgt voor een lager energieverbruik en dus CO2-vermindering. Als onderdeel van de zogenaamde Smart City gaat straks een wereld van mogelijkheden open. Een lichtmast als drager voor tal van sensoren die de open ruimte met alles en iedereen verbindt . . .

In deze workshop gaan we met u aan de slag met deze onderwerpen. Is het allemaal toekomstmuziek wat we over ons uitgestrooid krijgen, of biedt het echt kansen om een volgende stap te maken?

Meer informatie vindt u hier. Of neem contact op met Menno van Noort.

verder lezen

DOE MEE AAN DE JAARLIJKSE OVL-MONITOR!

Vul de enquête in die voor u van toepassing is:
Klik hier voor de OVL-monitor overheden
Klik hier voor de OVL-monitor marktpartijen

Reageren kan tot 1 juli.
Uw inbreng is onmisbaar!

De OVL-monitor is een initiatief van OVLNL/IGOV. Het biedt een schat aan informatie. Deze is bruikbaar voor het uitzetten van beleid, strategieën en programma’s. Op langere termijn biedt de OVL-monitor inzicht in het verloop van belangrijke ontwikkelingen en de factoren die hierbij een rol spelen. Zo kan er geleerd worden van ervaringen en kunnen nieuwe inzichten verkregen worden.

De resultaten van de OVL-monitor worden ook dit jaar gebundeld in een prettig door te bladeren rapport. Dit wordt gepresenteerd op het Congres Ruimte en Licht (16 november 2017) en via de website www.ovlmonitor.nl

Hartelijk dank voor uw medewerking!

verder lezen

Ambassade Rome kleurt roze voor Dumoulin

De Nederlandse ambassade in Rome baadt in het roze licht. Een eerbetoon aan Tom Dumoulin, die als eerste Nederlandse mannelijke wielrenner de Ronde van Italië won.

Ook uw stadhuis, kerk, muur, . . . , gebruiken bij speciale gebeurtenissen?

Ronald Gijzel kan u zeker helpen.

 

Nobralux ISO 9001-2015 gecertificeerd!

De ISO 9001-2015 is een nieuwe norm en vervangt de norm uit 2008. De 2015-norm is meer gericht op risico’s. Ken je als bedrijf jouw risico’s? Hoe beheers je deze risico’s? Hoe heb je controle op de kwaliteit van jouw dienstverlening?

Nobralux is er trots op dat wij, als één van de eerste in onze branche, aan deze norm voldoen. Het sluit goed aan bij onze missie: We helpen overheden de openbare ruimte beter te maken. Veiliger, duurzamer, mooier en efficiënter.

verder lezen