Beheer OVL Veldhoven met LiteWeb

Vanaf het begin van dit jaar ondersteunen wij de gemeente Veldhoven met een aantal beheerwerkzaamheden voor de openbare verlichting.

Wij verzorgen voor de gemeente de aanname en afhandeling van de (netwerk)storingen en aanrijdingen, bewaken de voortgang en communiceren met de burgers over de afhandeling van de storingen. Ook verzorgen wij de mutaties van het areaal en controleren de werkzaamheden, prestaties en afrekeningen van de aannemer.
Dit proces wordt gedaan met ons beheersysteem LiteWeb.

Vorig is het onderhoud van de openbare verlichting aanbesteed en per 1 januari is Ziut de aannemer voor het onderhoud. De gemeente heeft er bewust voor gekozen om de beheerwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden uit elkaar te houden en bij verschillende gespecialiseerde partijen te beleggen. De werkzaamheden en prestaties worden op deze manier meer transparant. Dit komt de kwaliteit en snelheid van het werk ten goede.

John Schilder is de beheeradviseur voor de gemeente Veldhoven.

verder lezen

Tijd over in Lisse en Teylingen

Vanaf januari worden in Lisse en Teylingen de storingen aan de straatverlichting via Nobralux afgehandeld. Zo houden de gemeenten tijd over voor meer strategische beheertaken.

Bij het ontstaan van de werkorganisatie HLT-Samen (Hillegom-Lisse-Teylingen) is de keuze gemaakt om vanuit de gemeenten nog sterker in te zetten op regie. Er is gezocht naar mogelijkheden om met minder eigen personeel de dienstverlening op peil te houden. Met Nobralux is een overeenkomst aangegaan voor het afhandelen van storingen aan de straatverlichting.

Meldingen komen via de applicatie LiteWeb binnen bij Nobralux. Na een intake controle wordt de melding doorgezet aan de aannemer. De afhandeling wordt verzorgd, tot en met de technische en financiële controle. Als laatste stap wordt gezorgd voor het up-to-date brengen van de areaalgegevens. Via een dashboard in LiteWeb is 24/7 de actuele status te volgen.

Kaspar Janssen is de beheeradviseur voor HLT-Samen

 

verder lezen

Heumen is de beste van 2017

Heumen is de beste gemeente van 2017! Dat vindt het landelijk platform Verbeterdebuurt die dit jaar voor de derde keer gemeentes met elkaar vergeleken heeft. Volgens dit platform worden mensen die iets op te merken hebben over de openbare ruimte in Heumen het beste geholpen.

Van alle afhandelingen blijkt dat meldingen binnen de categorie ‘Straatmeubilair en Verlichting‘ en ‘Water en Riolering’ het best scoren…

verder lezen

Hond krijgt stroomstoot door lantaarnpaal

Een hond heeft in Kerkrade een flinke stroomstoot gekregen van een lantaarnpaal.

De hond zou even flink last hebben gehad van de stroomstoot, maar leeft nog. De lantaarnpalen zouden net geplaatst zijn. Enexis heeft woensdagochtend enkele lantaarnpalen afgesloten van de stroom als noodoplossing. Het bedrijf is woensdagmiddag aan de slag gegaan om het levensgevaarlijke stroomlek te verhelpen.

Gelukkig goed afgelopen, maar dit voorval toont weer aan dat de veiligheid van elektrische installaties belangrijk is. Wilt u weten hoe u aan uw wettelijke vereisten voldoet t.a.v. installatieverantwoordelijkheid? Neem dan contact met ons op.

verder lezen

Vestigingsmanager Nobralux gezocht

Nobralux is op zoek naar een vestigingsmanager voor onze vestiging in Amsterdam.

Spreekt het functieprofiel jou aan?

Stuur dan je sollicitatie naar Dion Versteeg, of bel 06 290 00 992