Geurt Dijkstra

Geurt is een ervaren adviseur met een elektrotechnische en verkeerskundige achtergrond. Bij de gemeente Almere heeft hij gewerkt in diverse functies in de vakgebieden openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Als toezichthouder, directievoerder, projectleider en beheerder heeft hij aan alle facetten van deze vakgebieden gewerkt. In 2011 is Geurt afgestudeerd als verkeerskundige.

Na zijn periode bij de gemeente Almere heeft Geurt in diverse rollen voor verschillende opdrachtgevers gewerkt zoals gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat en (civiele) aannemers. Hij weet daarom wat er speelt, zowel aan de kant van de opdrachtgever als opdrachtnemer.

Binnen Nobralux houdt Geurt zich bezig als adviseur en relatiebeheerder voor beheer- en onderhoudsprojecten voor zowel openbare verlichting als verkeersregelinstallaties. Daarnaast heeft hij veel kennis van elektrische veiligheid en adviseert hij over het IV-schap.

Zijn vrije tijd brengt Geurt door met zijn gezin. Ook gaat hij regelmatig duiken. In Nederland duikt hij regelmatig in het Grevelingenmeer en de Oosterschelde maar hij is ook vaak te vinden de Vinkeveense Plassen en de Spiegelplas bij Nederhorst den Berg.

geurt.dijkstra@nobralux.nl
06 – 52 02 52 73