Eric Vos

Ook Eric Vos is een ervaren consultant in de wereld van de openbare verlichting. Na zijn opleiding heeft Eric zijn carriere gestart bij de overheid (Rijkswaterstaat), waarna hij na ruim 12 jaar, heeft gekozen voor het bedrijfsleven in de adviesbranche. Meer dan 20 jaar ervaring heeft hij in het maken van aanleg- en onderhoudsbestekken en het opstellen van beleidsplannen. Daarnaast is Eric zich de laatste jaren sterk gaan specialiseren in de Installtieverantwoordelijkheid (NEN3140 en NEN1010) en de implementie het IV-schap bij de klant. Zijn motto hierbij is het ontzorgen van de klant en eenvoud van de implementatie hiervan.

Naast zijn werk bij Nobralux is Eric ook actief in de NEC64 DC-werkgroep (namens de IGOV), die zich bezig houdt met de implementatie van gelijkstroom in de NEN1010. Kortom, Eric staat open voor nieuwe techniekenen bijt zich hierin graag vast, om vervolgens de voordelen toe te gaan passen in de Infratechniek.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw, twee kinderen, hun beide partners en hij heeft een passie voor zijn kleinkinderen. Daarnaast zijn wandelen en fietsen in de natuur favoriet. Ook de motor en muziek zijn voor hem prettige vrijetijdsbestedingen.

eric.vos@nobralux.nl
06 – 10 72 38 91