Eric Vos

Eric Vos is een ervaren consultant in de wereld van de openbare verlichting. Na zijn opleiding heeft Eric zijn carrière gestart bij de overheid (Rijkswaterstaat), waarna hij na ruim 12 jaar, heeft gekozen voor het bedrijfsleven in de adviesbranche. Meer dan 30 jaar ervaring heeft hij in het maken van aanleg- en onderhoudsbestekken en het opstellen van beleidsplannen. Daarnaast is Eric zich de laatste jaren sterk gaan specialiseren in de Installatieverantwoordelijkheid (NEN3140 en NEN1010) en de implementatie van het IV-schap bij de klant. Zijn motto hierbij is het ontzorgen van de klant en eenvoud hiervan bij de implementatie.

Op dit moment kan Eric ook zijn klanten ontzorgen als Extern Installatieverantwoordelijke, wanneer de klant géén of te weinig elektrotechnische expertise zelf in huis heeft. En dat kan dan allerlei soorten elektrotechnische installaties betreffen in de Infratechniek. Kortom, Eric staat open voor nieuwe technieken en bijt zich hierin graag vast, om vervolgens de veiligheid voor zijn klanten te kunnen borgen in de Infratechniek.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw, twee kinderen, hun beide partners en hij heeft een passie voor zijn kleinkinderen. Daarnaast zijn wandelen en fietsen in de natuur favoriet. Ook de motor en muziek zijn voor hem prettige vrijetijdsbestedingen.

eric.vos@nobralux.nl
06 – 10 72 38 91