Kom werken aan een betere openbare ruimte

werken bij nobralux

werken bij nobralux

Nobralux is een ‘mensenbedrijf’. Onze mensen maken namelijk het verschil. Daarom is het belangrijk om te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Dat doe je niet alleen, maar met jouw collega’s die je helpen en inspireren. Je krijgt verantwoordelijkheden en kansen om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.
Word je hier enthousiast van? Neem dan contact op met Yurdagul.

stage lopen

Studenten (WO/HBO/MBO) met interesse op het gebied van techniek (verlichting en mobiliteit) en/of commercie bieden wij de mogelijkheid om via een stage ervaring op te doen.

Heb je interesse? Stuur dan je reactie met CV naar Yurdagul Simsek.


Yurdagul Simsek
06 57 60 65 73

Mensen maken het verschil

Maak kennis met ons team

Jacqueline Hoornweg

Jacqueline Hoornweg

interessegebied

Jacqueline is na haar Mavo-opleiding werkzaam geweest bij een supermarkt als caissière / hoofdcaissière.  Vanaf 1992 is zij thuis voor hun kinderen totdat zij een aanbod krijgt om voor Nobralux te gaan werken. Sinds 2001 is zij hier werkzaam. Ze is in het bezit van een secretaresse diploma.

Bij Nobralux is ze een vaste kracht van afdeling beheer/ storingen. Jacqueline vindt het leuk om ad hoc werkzaamheden voorgelegd te krijgen en acute problemen op te lossen. Zij werkt van het begin af aan met Liteweb, het beheersysteem van Nobralux. Jacqueline is één van de opleiders voor (nieuwe) gebruikers van het beheersysteem.

Ze beoefent critical alignment yoga.  Met hun hond volgt ze een treibball cursus en wandelen ze vaak.

jacqueline.hoornweg@nobralux.nl
0411-440 401

Yurdagul Simsek

interessegebied

Na haar opleiding management, economie en recht aan de HAN is Yurdagul in de openbare verlichting terecht gekomen. Haar eerste werkervaring heeft zij opgedaan bij een landelijk opererende OVL aannemer, haar interesse voor de openbare verlichting was direct gewekt.

Sinds 2016 is Yurdagul werkzaam bij Nobralux, verantwoordelijk voor het team beheer. Zij zet haar kennis, ervaring en enthousiasme in om de openbare ruimte beter te maken en haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Yurdagul heeft ruime ervaring als beheeradviseur en ondersteunt, begeleidt en adviseert haar relaties op het gebied van beheer en onderhoud.

yurdagul.simsek@nobralux.nl
06-57 60 65 73

Jacquelien Kok-Swartjes

interessegebied

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via: jacquelien.kok@nobralux.nl of 06-52527657

Arjan van den Broek

interessegebied

Na het behalen van mijn opleiding bedrijfseconomie heb ik 8 jaar in de Energiebranche gewerkt. Na deze periode was het tijd voor een andere weg. In 2021 ben ik aan de slag gegaan op de beheerafdeling van Nobralux. Het ontzorgen van collega’s en klanten geeft mij enorm veel energie. Nobralux zet de klant echt op de eerste plaats en zet net altijd dat stapje extra. Het dagelijks contact met verschillende stakeholders (gemeentes, netbeheerders, aannemers en collega’s) en coördineren van de verschillende storingen zorgen ervoor dat je echt een spin in het web bent. Het met zijn allen zorgen voor korte doorlooptijden van storingen en dus een veilig gevoel op straat.

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje volleybal en daarna een lekker pilsje in de kantine. Naast dat ik zelf volleybal ben ik ook groot sportliefhebber. Iedere 2 weken ben ik te vinden op de tribune bij Willem II en daarnaast kijk ik graag naar verschillende sporten. Daarnaast geniet ik enorm van mijn gezin, mijn vriendin en dochter (2e op komst). Met het gezin gaan we vaak naar de Beekse Bergen en de bossen. Lekker in de natuur vind ik het fijnste dat er is.

Binnen Nobalux ben ik te bereiken op arjan.vandenbroek@nobralux.nl

Jan Willem Grotenhuis

interessegebied

Jan Willem is bij Nobralux beheeradviseur openbare verlichting. Na een opleiding in Mode-Management en diverse leidinggevende functies binnen de Retail heeft hij de overstap gemaakt naar de wereld van de openbare verlichting. Hij is binnen Nobralux verantwoordelijk voor verschillende gemeentes/provincies in Drenthe en Groningen.

Door al zijn opgedane ervaring is hij een echte teamplayer, communicatief vaardig, weet hij dat je nooit uitgeleerd bent en dat de klant altijd op de eerste plaats komt.

In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en kijkt graag naar voetbal en sport(evenementen) in het algemeen.
In het weekend is er vaak tijd voor een spelletje en/of een borrel met vrienden. Daarnaast trotse vader van een zoon en dochter en woonachtig in het mooie Westerbork.

janwillem.grotenhuis@nobralux.nl

06- 82 09 75 89

 

 

Ralph Groenendaal

interessegebied

Ralph structureert en enthousiasmeert. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Ralph ruim 12 jaar werkzaam geweest in binnen- en buitenland voor verschillende onderdelen van ING Groep. Na deze leerzame periode is Ralph gestart als ondernemer. Zijn drive is om vanuit private verantwoordelijkheid de publieke ruimte te verbeteren (veiliger, beter, kosten efficiënter en duurzamer). Daarnaast wil hij het beste uit mensen halen.

Bij Nobralux is Ralph verantwoordelijk voor de V.O.C. (verkoop, organisatie en coaching). Ralph heeft veel ervaring in het implementeren van OVL beleid bij gemeenten. Zijn passie is om samen met de gemeente er voor te zorgen dat de openbare verlichting optimaal bijdraagt aan de veiligheid en de kwaliteit van de openbare ruimte, binnen de randvoorwaarden kosten, duurzaamheid en kwaliteit.

Ralph loopt hard en is coach van de Zondag F1 van VV De Meern.

ralph.groenendaal@nobralux.nl
06 – 43 00 00 21

Kars van Oorschot

interessegebied

Kars van Oorschot is Junior Adviseur bij Nobralux. Hij is bij ons gestart na het behalen van zijn Master Organizational Design and Development aan de Radboud Universiteit. Tijdens deze studie heeft Kars zich gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van organisaties, adviserende vaardigheden opgebouwd en geleerd om systematisch problemen te analyseren. Hiervoor heeft hij de bachelor bedrijfskunde gedaan.

In zijn vrije tijd is Kars vaak te vinden op de golfbaan. Hij is lid bij golfclub de Schoot waar hij naast recreatief golfen ook deelneemt aan verschillende commissies en meedoet aan de NGF competitie.

Marco Mus

Marco Mus

interessegebied

Marco is een echte allround adviseur die klanten op diverse gebieden ondersteunt. Na zijn studie elektrotechniek in Eindhoven heeft hij onder andere gewerkt bij KPN en Enexis, en bij infra-aannemers als VolkerWessels en Ziut.

Als adviseur bij Nobralux is hij voornamelijk bezig met Planvorming en Bestekken & Aanbesteden. Zijn jarenlange ervaring met alle aspecten van het werkveld maakt hem de ideale partner voor het opstellen van beleidsplannen, beheerplannen, exploitatieberekeningen en (raam-) overeenkomsten voor onderhoud en renovatie van OVL, VRI en sportveldverlichting.

In zijn vrije tijd sport Marco graag, gaat geen klus uit de weg en onderneemt zoveel mogelijk activiteiten met familie en vrienden.

marco.mus@nobralux.nl
06 – 52 88 37 61

Will van Raak

Will van Raak

interessegebied

Will van Raak is een ervaren adviseur en werkvoorbereider op het gebied van verlichtingsberekeningen voor de openbare verlichtingen en het inventariseren, bestekken schrijven, calculaties opstellen en tekenwerk in Autocad en Microstation voor openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

Na zijn opleiding MTS Civiele techniek heeft hij bij de gemeente Waalwijk, Raamsdonksveer, Helmond, Vught en Oisterwijk gewerkt. Inzicht in de gemeentelijke organisatie is hem daarom niet vreemd. Vanuit de werkzaamheden voor de openbare verlichting in Oisterwijk is hij bij Nobralux terecht gekomen. Dienstverlening en klantvriendelijkheid staat bij hem hoog in het vaandel.

Will fietst regelmatig naar zijn werk en bezoekt wekelijks de sportschool. Daarnaast houdt zich ook bezig met het non-profit organiseren van culturele activiteiten.

will.vanraak@nobralux.nl
0411 – 440 400

Thomas Oosterom

interessegebied

Voor Nobralux en NODR ben ik te bereiken via: thomas.oosterom@nobralux.nl of 06-21993395

Bon Siebert

interessegebied

Interessegebied

Ik ben vanaf augustus 2023 werkzaam bij Nobralux als contractmanager. Je bent hierbij aanspreekpunt voor diverse gemeentes op het gebied van openbare verlichting en hebt een belangrijke rol bij het begeleiden van projecten en het toezicht houden hierop.

Het was voor mij een stap in de onbekende wereld van de openbare verlichting aangezien ik altijd in de sanitaire branche werkzaam ben geweest en dan specifiek in de luxe badkamers. Eerst als (technisch) adviseur en later als verkoopdirecteur en country manager.

Door een totale switch te maken kom je uit je comfortzone en valt er nu veel nieuws te leren over het hele traject van beheeradvies en verlichting. Zelf haal ik hier energie uit en dit zorgt weer voor de drive om met je relaties te werken aan een mooi en goed resultaat waar we allemaal blij mee kunnen zijn.

In mijn vrije tijd mag ik graag uit eten met familie of vrienden, wat kluswerk doen in huis, een fietstochtje maken of actief met een hengel de waterkant afstruinen op jacht naar snoek.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via bon.siebert@nobralux.nl

 

Henk van Orsouw

interessegebied

Alleen ga je snel maar met een team kom je verder,

maar…. ik daag graag iedereen uit om buiten de comfortzone te komen zodat we heel snel heel ver komen.

Na diverse banen, opleidingen en trainingen ben ik in 1998 besmet met het virus wat OVL heet. De eerste 17 jaar bij een masten fabrikant in diverse rollen waarna ik in 2016  het licht zag en de overstap maakte naar een importeur van armaturen en vervolgens in 2017 naar een producent van armaturen.

Per april 2023 heb mijn plek gevonden bij Nobralux als Manager beheer & Onderhoud. Bij Nobralux vind ik de zaken die belangrijk zijn voor mij;  een werkgever die duidelijke kernwaarden heeft en deze breed uitdraagt, een enthousiast en divers team die haar blik naar voren heeft en een professionele afdeling beheer & onderhoud. Dit zijn naast mijn persoonlijke kernwaarden; vertrouwen, respect, klantgericht, sociale betrokkenheid en transparantie, zaken vanwaar ik collega’s en relaties graag uitdaag om te verbreden en uit de comfortzone te komen om zo tot een nog beter resultaat te komen en een lange termijn relatie op te bouwen.

Naast een professionele drive zoek ik ook in mijn vrije tijd de uitdaging en competitie met mijn hobby’s trail running en Crossfit daarnaast vindt ik de rust in kamperen, een goed boek lezen en tijd doorbrengen met mijn gezin en vrienden.

Ik kijk er naar uit om ook bij Nobralux oude en nieuwe bekende te gaan ontmoeten.

06-55495484

Henk.vanorsouw@nobralux.nl

Wendy Sanders

interessegebied

Na het behalen van haar propedeuse voor de MER opleiding kwam zij tot de conclusie dat werken in plaats van studeren beter bij haar paste. Ze heeft toen besloten om fulltime te gaan werken en school te laten voor wat het was. Wendy heeft nu bijna 10 jaar ervaring in OVL onder andere bij verschillende aannemers. In haar eerste werkervaring bij een OVL aannemer werd zij gegrepen door het vakgebied. Zij verbaasde zicht over wat er allemaal komt kijken om de OVL goed te laten werken.

Naast het werk heeft zij samen met haar partner een passie en liefde voor Disney. Een weekendje Disneyland Parijs is voor hen een weekendje naar hun 2e thuis, waarbij ritjes in hun favoriete attracties natuurlijk niet mogen ontbreken.

wendy.sanders@nobralux.nl

Brenda van Alphen

interessegebied

Tijdens de studie Psychology & Technology aan de Technische Universiteit in Eindhoven heeft Brenda gekozen om zich te specialiseren in licht. Ze koos ervoor het certificaat ‘Engineering Intelligent Lighting’ te behalen. Hierin kwamen zowel de psychologische als de technische aspecten van licht en verlichting aan de orde.

Na het afronden van haar master in Human Technology Interaction, en zich ook hier gespecialiseerd te hebben in verlichting, is zij bij Nobralux begonnen in het beheerteam. De interesse in wat verlichting doet met mensen en hoe we dit kunnen inzetten in het dagelijks leven bracht haar bij Nobralux. De intentie is dan ook om door te groeien tot volwaardig lichtadviseur en -ontwerper. “Tijdens de studie hebben we ons vaak gericht op binnenverlichting. Openbare verlichting, in vergelijking met binnenverlichting, betreft hele andere aspecten en mogelijkheden, wat een nieuwe uitdaging vormt.” Haar interesses liggen dan ook vooral bij het maken van lichtberekeningen, lichtontwerpen en het doen van lichtmetingen. Ze hoopt dan ook haar opgedane kennis en enthousiasme te kunnen inzetten in de OVL-wereld en hierbij haar steentje bij te dragen aan een veilige en comfortabele openbare ruimte.

Brenda is leergierig, nieuwsgierig, hulpvaardig en de tevredenheid van de klant staat boven alles.

Als ze niet aan het werk is, ontspant ze graag onder het mum van een borrel met vrienden en familie. Spelletjesavonden komen regelmatig voor. Daarnaast zijn zwemmen, snorkelen, kokkerellen en tuinieren hobby’s van haar.

brenda.vanalphen@nobralux.nl

06 31 18 41 44

Bep van Veghel

Bep van Veghel

interessegebied

Bep van Veghel is een enthousiaste medewerkster op de afdeling beheer. Na de middelbare school heeft ze een jaar in Spanje gewoond en gewerkt om ervaring in het buitenland op te doen en de Spaanse taal te leren.  Eenmaal terug in Holland is ze na het behalen van het vakdiploma beveiliging gaan werken op het hoofdkantoor van Shell. Dit heeft ze jaren met plezier gedaan. Ook is Bep werkzaam geweest in de administratie van o.a. een groenvoorzieningsbedrijf. Het administratieve aspect bevalt haar goed.

Bij de afdeling Beheer is zij verantwoordelijk voor storingen en klantcontact. De contacten met gemeente, leveranciers en aannemers en zeker ook de burgers is wat het zo interessant en afwisselend maakt. Het is dan ook belangrijk om je volledig in te zetten om de klant te laten zien wat wij kunnen betekenen en wat de meerwaarde is van Nobralux.

Naast het werk wandelt Bep graag in de natuur en verder is ze vaak te vinden in de keuken of bij de kookclub waar ze graag kookt en uiteraard leuke gerechten op tafel wil zetten.

bep.vanveghel@nobralux.nl
0411 – 440 401

Pieter de Goeij

Pieter de Goeij

interessegebied

Pieter heeft zich vooral in de eerste jaren gespecialiseerd als directievoerder en toezichthouder op het gebied van projecten in de openbare verlichting. Deze deskundigheid deed vele opdrachtgevers vaak op hem terugvallen bij het oplossen van praktische problemen. Pieter is een ervaren techneut die zich vooral in de laatste jaren extra heeft geschoold met theoretische kennis van de openbare verlichting. Hij wordt gezien als een alleskunner die in grote projecten op vele plaatsen kan worden ingezet. De klant heeft daar zijn voordeel van.

Zijn jarenlange ervaring op het gebied van Beheer en Onderhoud van bestaande installaties geeft veel relaties een vertrouwd gevoel. Door die deskundigheid voelt de opdrachtgever zich ontzorgd terwijl ze tot het kleinste detail op de hoogte worden gehouden.

Pieter heeft samen met zijn vriendin twee nog jonge kinderen waar hij veel tijd mee doorbrengt. Gezamenlijk houden ze van wandelen en fietsen in de natuur en trekken er dan ook regelmatig op uit.

pieter.degoeij@nobralux.nl
06 – 23 34 49 41

 

Janice Gefferie

interessegebied

Nadat ik verhuisd ben van Suriname naar Nederland ben ik na 1 maand  opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Ik kreeg de vacature van Nobralux te zien en ik was gelijk geïnteresseerd, want in Suriname had ik een soort gelijke functie. Mijn gesprekken waren een succes en ik werd op 10 juni 2024 aangenomen als administratief coördinator op de afdeling beheer. Ik sta er bij stil hoe belangrijk de openbare verlichting is en ben trots dat ik mijn bijdrage en kennis  kan leveren aan zo een geweldig bedrijf als Nobralux in Schijndel.

In mijn vrije tijd ben ik van plan de gym en dansschool op te zoeken om zo fit te blijven en mijn hobby(Kizumba) verder te ontwikkelen.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via:

Mail: Janice.gefferie@nobralux.nl

Telefoon: 06-29491623

 

Ursula Zegers

interessegebied

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als secretaresse bij Center Parcs en Stork Technical Services, nu trotse medewerker van de afdeling beheer Nobralux.

Samen met een fijne groep collega’s ontzorgen wij met veel plezier 58 gemeentes met in totaal 500.000 + lichtmasten.

Tevens ben ik de trotse moeder van twee prachtige zonen, schoondochters en een fantastisch 10 jarig kleinkind.
Ik kook en lees graag. Stedentrips, haken, breien en wandelen horen ook bij mijn liefhebberijen.
Ik sta positief in het leven. Mijn motto is dan ook “Viva la vida”

ursula.zegers@nobralux.nl

Joost Matijsen

interessegebied

In december 2023 ben ik bij Nobralux begonnen als adviseur veiligheid en kwaliteit. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat onze klanten ondersteund worden bij een veilige bedrijfsvoering van hun elektrotechnische installaties.

Na het behalen van mijn HBO diploma elektrotechniek in Breda heb ik besloten om bij mijn ouders in het glastuinbouwbedrijf te gaan. Na ruim 20 jaar als ondernemer in de agrarische sector kwam ik erachter dat mijn passie toch meer ligt bij de elektrotechniek dan bij het kweken van groentes. Nadat ik had besloten om mijn bedrijf te verkopen en me ben gaan oriënteren op ‘weer de elektrotechniek in’ ben ik bij Nobralux terecht gekomen, de combinatie van elektrotechniek en het begeleiden van mensen, zorgen ervoor dat ik vol enthousiasme aan deze nieuwe fase van mijn leven ben begonnen.

Samen met mijn vrouw zijn we de ouders van onze 3 lieve jongens Wouter, Jasper en Jochem. Dat ik in mijn vrije tijd ook graag met techniek bezig ben wordt ondersteund door de uitspraak van de kinderen “Papa de kabelman”. Op zijn tijd met vrienden een feestje en met het gezin eropuit hoort er natuurlijk ook bij. Daarnaast ga ik samen met mijn vrouw inmiddels bijna 25 jaar iedere zondagavond naar dansles, voor de nodige inspanning met een pittige Jive en heerlijke ontspanning met een romantische Rumba.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via: joost.matijsen@nobralux.nl 

06 – 12 58 12 37

Herwin Hurkmans

interessegebied

Met ruim 15 jaar ervaring bij verschillende organisaties binnen de openbare verlichtingsbranche is Herwin een allround project-, contractmanager en adviseur met een commerciële insteek.
Na een klein uitstapje naar de wereld van windenergie (aanleg van windmolenparken) is Herwin in 2019 weer teruggekeerd naar zijn passie: het verlichten van de openbare ruimte.

Herwin is een echte verbinder binnen de driehoeksrelatie van gemeente, de aannemer en Nobralux. Hij stelt hoge eisen aan zichzelf en verwacht dit ook van zijn omgeving.
Hij is servicegericht en stelt het belang van de klant centraal.

In zijn vrije tijd gooit Herwin graag een picanha of een toma hawk op zijn Kamdao Joe, of wisselt hij dit af voor een heerlijke zalm.
Dit alles uiteraard onder het genot van een lekker biertje!

herwin.hurkmans@nobralux.nl

06-82 51 05 50

 

Dim Broeksteeg

Dim Broeksteeg

interessegebied

Dim Broeksteeg is adviseur openbare verlichting. Na het behalen van zijn HBO opleiding Elektrotechniek is hij gestart met de branche openbare verlichting. In mijn huidige functie hou ik mij bezig met het implementeren van de Elektrotechnische Bedrijfsvoering, waaronder installatieverantwoordelijkheid (NEN3140), binnen de overheid. Naast deze werkzaamheden ben ik ook inzetbaar voor het verzorgen van projecten, met betrekking tot Openbare Verlichting.

dim.broeksteeg@nobralux.nl
06- 52 47 27 98

Lilian van Dijk

Lilian van Dijk

interessegebied

Lilian is bij Nobralux adviseur openbare verlichting. Na het behalen van haar HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde is zij begonnen bij Nobralux. Hier is haar interesse gewekt voor de openbare verlichting en heeft zij haar kennis opgedaan.

Zij is relatiebeheerder voor diverse gemeenten. Met passie en betrokkenheid onderhoudt zij contacten met gemeenten en tracht zij altijd het gewenste resultaat te behalen.

lilian.vandijk@nobralux.nl

06 83 60 02 65

Ronald Gijzel

Ronald Gijzel

interessegebied

Als lichtontwerper, -adviseur en projectleider is Ronald binnen Nobralux van alle markten thuis.

Na zijn studie Civiele Techniek, begint Ronald aan een master Stedenbouw aan de TU in Delft. Hij studeert cum laude af. Zijn fascinatie voor de openbare ruimte en de rol die licht hierin speelt, brengt hem uiteindelijk bij Nobralux. Een gouden vondst. Hier komen zijn technische kennis en  pragmatische aanpak èn zijn passie voor licht en gevoel voor esthetiek, perfect bij elkaar.

Dat maakt zijn werk dynamisch. Zo licht hij de ene dag een kerk uit, maakt hij de volgende dag een esthetisch lichtplan voor een centrumgebied en schrijft op dag drie een advies over lichthinder. Maar wat hij ook doet, voor Ronald vraagt elke situatie om een specifieke benadering. Waarbij de context, samenhang  en de beleving centraal staan.

Maatwerk betekent een onderzoekende houding. Ronald blijft zichzelf uitdagen in het verfijnen van producten en werkwijzen. Hij streeft naar optimale kwaliteit,  zonder daarbij het menselijke  aspect uit het oog te verliezen. Want zowel met vrienden, collega’s als klanten wil hij een prettige persoonlijke relatie onderhouden. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij hem hoog in het vaandel.

Is Ronald niet aan het werk, dan ontspant hij met een filmpje op de bank of een glas wijn met vrienden.

Ronald.Gijzel@nobralux.nl
06 – 46 83 19 34

Studio.nlx

Eric Vos

Eric Vos

interessegebied

Eric Vos is een ervaren consultant in de wereld van de openbare verlichting. Na zijn opleiding heeft Eric zijn carrière gestart bij de overheid (Rijkswaterstaat), waarna hij na ruim 12 jaar, heeft gekozen voor het bedrijfsleven in de adviesbranche. Meer dan 30 jaar ervaring heeft hij in het maken van aanleg- en onderhoudsbestekken en het opstellen van beleidsplannen. Daarnaast is Eric zich de laatste jaren sterk gaan specialiseren in de Installatieverantwoordelijkheid (NEN3140 en NEN1010) en de implementatie van het IV-schap bij de klant. Zijn motto hierbij is het ontzorgen van de klant en eenvoud hiervan bij de implementatie.

Op dit moment kan Eric ook zijn klanten ontzorgen als Extern Installatieverantwoordelijke, wanneer de klant géén of te weinig elektrotechnische expertise zelf in huis heeft. En dat kan dan allerlei soorten elektrotechnische installaties betreffen in de Infratechniek. Kortom, Eric staat open voor nieuwe technieken en bijt zich hierin graag vast, om vervolgens de veiligheid voor zijn klanten te kunnen borgen in de Infratechniek.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw, twee kinderen, hun beide partners en hij heeft een passie voor zijn kleinkinderen. Daarnaast zijn wandelen en fietsen in de natuur favoriet. Ook de motor en muziek zijn voor hem prettige vrijetijdsbestedingen.

eric.vos@nobralux.nl
06 – 10 72 38 91

Stijn Willems

interessegebied

Op mijn 14e begon ik al te werken in zowel de horeca als de logistieke sector, wat me waardevolle ervaring en een sterke werkethiek heeft opgeleverd. In 2018 behaalde ik mijn horecadiploma, maar al snel ontdekte ik dat mijn interesses breder waren dan alleen de horeca.

Daarom besloot ik de studie Evenementen & Marketingcommunicatie te volgen aan De Rooi Pannen in Eindhoven, waar ik mijn kennis op het gebied van marketing en organisatie verder ontwikkelde. Na mijn studie werkte ik 2,5 jaar als systeemadviseur bij Elbo Technology B.V. Hoewel ik waardevolle ervaring opdeed in die rol, realiseerde ik me dat ik op zoek was naar iets anders, iets dat beter paste bij mijn passies en interesses.

Op 3 juli ben ik begonnen bij Nobralux als beheer coördinator, wat een spannende nieuwe stap is in mijn carrière. Als beheer coördinator ben ik verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van diverse projecten en draag ik bij aan het succes van Nobralux.

Naast mijn werk heb ik verschillende interesses die mijn persoonlijkheid kleur geven. Ik ben dol op reizen en geniet ervan nieuwe culturen en bestemmingen te verkennen. Daarnaast ben ik een enthousiaste gamer, een creatieve kok en een filmliefhebber. Deze diverse hobby’s bieden mij ontspanning en inspiratie in mijn dagelijks leven.

Ik ben iemand die graag uitdagingen aangaat en nieuwe paden verkent. Met mijn brede ervaring, passies en inzet ben ik ervan overtuigd dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan elk project waarmee ik me bezighoud.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via stijn.willems@nobralux.nl

Jeanine van Minderhout

interessegebied

Met Minderhout, meer vuur!

Met gedrevenheid en een passie voor het leven tracht ik iedere dag het beste uit mensen en uit de business te halen, door middel van oprechte interesse en persoonlijk contact. Dit geldt zowel in mijn privésfeer als in mijn zakelijke contacten. Ik tracht een ieder vertrouwen te geven, te motiveren en aan te zetten tot denken. Graag ben ik de “advocaat van de duivel”, daag ik m’n gesprekspartner uit om zodoende zowel mensen als organisaties in beweging te krijgen en/of (persoonlijk) te laten groeien en verbeteren.

Mensen, klanten, collega’s, vrienden en kennissen positief verrassen door ze 1 stap vooruit te zijn en daardoor hun verwachtingen te overtreffen. Dit zijn voor mij de basisbeginselen voor een langdurige samenwerking en/of relatie met daarbij werken naar win-win situaties en doelstellingen.

Let’s have a light meeting over coffee!

06-53693723
jeanine.vanminderhout@nobralux.nl

Annabelle van der Heijden

interessegebied

Na het behalen van haar diploma voor de opleiding Bedrijfskunde was het tijd om het ‘echte werkleven’ in te gaan. Op zoek naar haar eerste echte baan. Een nieuwe stap waar Annabelle erg naar uit keek. Ze is gestart op de beheerafdeling om uiteindelijk door te groeien naar de rol als adviseur. Ze is nieuwsgierig naar de wereld van Openbare Verlichting.

Ze vindt het fantastisch om in contact met mensen te staan en maakt graag een praatje. Daarnaast is ze een echte creatieveling. Zo vindt ze fotografie en het maken van visuals interessant.

In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om tijd door te brengen met haar vriendinnen, familie en vriend. Thuis op de bank of lekker op het terras. Na jaren gehockeyd te hebben, heeft ze de sport padellen ontdekt. Ze is niet meer weg te slaan van het veld.

Annabelle is binnen Nobralux te bereiken via

E-mail: annabelle.vdheijden@nobralux.nl

Telefoonnummer: 06-20681027

Frank van Rooij

interessegebied

Sinds 2024 ben ik werkzaam als Teammanager op onze afdeling Beheer & Onderhoud. Na mijn studie leraar Engels, Aardrijkskunde en Theologie besloot ik mijn carrière toch een andere kant op te sturen en kwam ik terecht in diverse leidinggevende posities binnen onder andere facilitaire callcenters, helpdesks en de financiële sector.

Op de afdeling Beheer & Onderhoud ben ik verantwoordelijk voor het wel en wee van de medewerkers, zodat zij hun taken met plezier uit kunnen voeren. Daarnaast zorg ik voor het stroomlijnen van de processen op de afdeling en een zo efficiënt mogelijke afhandeling van de storingsmeldingen en andere taken van de afdeling Beheer & Onderhoud.

Naast mijn werk ben ik als vrijwilliger actief bij enkele stichtingen en leid ik toeristen rond in het mooie Den Bosch, waar ik ook woonachtig ben. Daarnaast speel ik graag een potje pool biljart.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via:

Mail: frank.vanrooij@nobralux.nl

Telefoon: 06-83501256

Nigel van Griensven

interessegebied

Sinds februari 2024 ben ik werkzaam als Contractmanager bij Nobralux. Na het volgen van diverse elektrotechnische studies en het werken in verschillende functies, zoals Monteur, Engineer en Service Coördinator, wil ik me graag verder ontwikkelen op het gebied van (openbare) verlichting.

Openbare verlichting zorgt voor veiligheid in het verkeer, maar geeft ook een veilig gevoel. Dat is precies waar ik voor sta.

De rol van intermediair tussen gemeentes, aannemers en andere belanghebbenden op onafhankelijke wijze spreekt mij erg aan. In deze positie, waar communicatie centraal staat, kom ik het beste tot mijn recht en hier krijg ik energie van.
Naast het werken bij Nobralux ben ik vaak te vinden in de sportschool om fysiek en mentaal sterker te worden. Ik zit graag op een terrasje met vrienden en familie, en daarnaast kijk ik graag naar voetbalwedstrijden.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via

Email: nigel.vangriensven@nobralux.nl

Telefoon: 06 227 914 31

Anita Schrijvers

Anita Schrijvers

interessegebied

Anita is een ervaren adviseur met een uitgebreide technische achtergrond. Na haar HBO opleiding is zij gaan werken bij een elektrotechnisch installatiebedrijf. Daar heeft zij het vak geleerd. Inmiddels is zij 4 jaar werkzaam bij Nobralux. Zij is verantwoordelijk voor een aantal relaties waarvoor wij het beheer doen en vele projecten.

Anita heeft een passie voor techniek en is deskundig op meerdere vlakken zoals beheer, herverlichtingsplannen, directievoering en toezicht, bestekken, lichtmetingen en lichtscans.

Haar vrije tijd brengt zij graag golfend door en probeert verder haar conditie op peil te houden door te gaan hardlopen.

anita.schrijvers@nobralux.nl

06 – 57 33 86 06

José Kuppens

interessegebied

José is als beheerder werkzaam bij Nobralux.

José heeft ruime ervaring opgedaan in diverse functies als apothekersassistente, verkoop binnendienst, teamleider en filiaalmanager. Deze ervaring met klantcontacten en het regelen van allerlei zaken komt heel goed van pas als medewerker op de beheerafdeling van Nobralux.

Ook in haar vrije tijd is José actief en dan graag in de buitenlucht, met paarden (samengesteld mennen) wandelen en fietsen. Daarnaast is het maken van hoeden één van haar hobby’s.

jose.kuppens@nobralux.nl
0411-440 401

 

Edwin Boomsluiter

Edwin Boomsluiter

interessegebied

Edwin Boomsluiter is een ervaren specialist met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van openbare verlichting. Vanuit zijn Hbo-opleiding met (elektro)technische achtergrond, ervaring vanuit gemeentelijke organisaties en rol als adviseur is zijn expertise breed inzetbaar.

Het schrijven van beleids- en beheerplannen, opzetten van diverse rekenmodellen en ontwikkelen van standaarden behoren tot de dagelijkse uitdagingen. Samen met de opdrachtgever zorgen we voor maatwerk. Daarnaast ondersteunt hij graag de collega’s met technisch advies en implementatie van installatieverantwoordelijkheid binnen (gemeentelijke) organisaties.

Edwin is een muziek- en filmliefhebber, bouwt soms audio-elektronica, kookt graag, heeft interesse in kunst en architectuur, maar is in zijn vrije tijd vaak al klussend in- en rond het huis te vinden.

edwin.boomsluiter@nobralux.nl
06 – 10 71 91 14

Lieke van den Heuvel

interessegebied

Lieke is tijdens haar WO Bachelor Bedrijfseconomie gestart bij Nobralux als bijbaan, zodat ze haar kennis kan toepassen in het werkveld. Ze werkt nu op de afdeling ‘Beheer’ waar storingen en schades worden afgehandeld. Dit doet ze samen met gezellige en leuke collega’s.

Na het afronden van haar Bachelor of Science, is ze begonnen aan een nieuwe uitdaging: Master Marketing Management aan Tilburg University. Hier is ze dan ook druk mee buiten werktijden. Daarnaast houdt ze van reizen in haar vrije tijd en is ze actief bezig met fitness en hockey.

 

Iwan van Boxtel

interessegebied

Iwan heeft zich in de afgelopen 30 jaar verdiept in het wereldje van de Openbare Verlichting. Het samenspel tussen de overheid, aannemers, netwerkeigenaren, leveranciers en burgers om de juiste verlichting te realiseren en te behouden is zijn passie. Deze rol maakt Iwan een verantwoordelijk aanspreekpunt voor gemeenten/projectontwikkelaars op het gebied van beheer, opstellen verlichtingsplannen, projectrealisatie, begeleiding en toezichthouden. Kortom vanaf het eerste concept tot en met einde levensduur van het verlichtingsobject.

Iwan is de trotse vader van zijn dochter Iris en Veerle en woonachting in Schijndel. Naast de gebruikelijke tijd doorbrengen met zijn gezin zit Iwan graag op zijn racefiets, klust regelmatig, vertoeft graag met vrienden geniet van vakanties.

iwan.vanboxtel@nobralux.nl
06-22 97 98 45

Jelmer Berends

interessegebied

Na zijn studie Human Technology Engineering aan de Hanze Hogeschool in Groningen naar het mooie Nijmegen verhuisd om aan de slag te gaan als Transformator Engineer bij Royal Smit Transformers. Hier heeft Jelmer ontzettend veel geleerd, maar wilde toch meer de breedte in en zich meer bezig houden met projecten managen.

Hierdoor toen de stap genomen om bij Dynniq (nu Swarco) aan de slag te gaan als projectcoördinator. Hier kennis gemaakt met de wereld van de openbare verlichting. “Een erg veelzijdige wereld met ontzettend interessante aspecten en mensen.” Jelmer kwam erachter dat werken bij een aannemer zelf niet perfect bij hem paste, maar dat de OVL-wereld wel een heel leuk werkveld is. In zijn werk al veel contact met Nobralux en wist dus al wat voor type bedrijf het was en wat de werkzaamheden inhielden. Dit sprak en spreekt Jelmer, nu hij hier werkt, nog steeds erg aan.

Nobralux biedt Jelmer flexibiliteit, vrijheid, een leerzame werkomgeving en niet te missen natuurlijk: Erg leuke collega’s.

In zijn vrije tijd rijdt hij graag motor, speelt een potje padel of borrelt gezellig met vrienden.

jelmer.berends@nobralux.nl

06-51 13 10 85

 

Nanda Mols

Nanda Mols

interessegebied

Nanda is een enthousiaste en gemotiveerde teamplayer met ruime ervaring op verschillende werkgebieden die zowel collega’s en klanten graag ondersteunt. Ze neemt werk uit handen en zorg ervoor dat zaken goed en snel worden geregeld. Problemen signaleren, oplossingsgericht handelen, vervolgens de juiste vragen stellen om zo tot de kern van een probleem te verhelpen. Ze komt haar afspraken na, ben eerlijk en betrouwbaar.

Ze krijgt energie in haar werk van een fijne samenwerking waarin een goede, open, eerlijke communicatie en wederzijds respect vanzelfsprekend is. Een stukje humor in een ontspannen werksfeer mogen daarbij ook niet ontbreken.

Haar vrije tijd brengt zij graag door met haar man, twee zoontjes en vrienden.

nanda.mols@nobralux.nl
0411 – 440 401

Mieke Bremmert

Mieke Bremmert

interessegebied

Mieke Bremmert heeft gestudeerd aan de Hogere Economische School in Rotterdam waar ze is afgestudeerd in de Economisch Linguïstische richting. Ze heeft bij verschillende internationaal opererende bedrijven gewerkt  voordat ze terecht kwam bij Nobralux.

Binnen Nobralux heeft Mieke beleidsplannen en bestekken geschreven en heeft ze meegewerkt aan de aanbeveling voor dynamische verlichting van de NSVV. Ze geeft nu leiding aan de afdeling beheer dat zorgt voor de storings- en schadeafhandeling van gemeenten en provincies.  Daarnaast is ze mede verantwoordelijk voor het beheersysteem Liteweb.

Mieke is een reislustig type en heeft al veel van de wereld gezien. In haar vrije tijd is ze een actieve tuinierster en staat ze graag in de keuken recepten uit te proberen.

mieke.bremmert@nobralux.nl
06 – 29 00 17 72

Erik Mulder

interessegebied

Met mijn bedrijfseconomische studie als achtergrond en jaren werkervaring ben ik een ervaren manager. Na mijn studie heb ik gewerkt in de informatievoorziening voor bedrijven, overheid en onderwijs. Hierna heb ik veel ervaring opgedaan als head of sales bij diverse bedrijven, zowel B2B als B2C in de dienstverlenende sector. Het coachen en begeleiden van teams, om uiteindelijk de klant op een uitstekende wijze te kunnen ontzorgen, is wat ik belangrijk vind.

Sinds 2024 ben ik werkzaam bij Nobralux en verantwoordelijk voor de business unit beheeradvies & contracten. In deze rol zal ik ook met regelmaat klanten bezoeken om te adviseren over het beheer en onderhoud, maar ook meedenken over toekomstige vraagstukken.

In mijn vrije tijd sta ik regelmatig op de padelbaan. Daarnaast ga ik graag met zijn gezin op pad.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via:

Mail: erik.mulder@nobralux.nl

Telefoon: 06 57 74 93 86

 

 

Tommy van de Laar

interessegebied

Ik ben Tommy van de Laar en in maart 2023 gestart bij Nobralux als contract manager openbare verlichting.

Een nieuwe uitdaging, na 17 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening. In die 17 jaar heb ik diverse functies mogen bekleden, als Senior adviseur, expat specialist tot financieel planner. De laatste 2 jaar als vennoot bij een advies bureau.

Voor mij was het tijd voor een nieuwe uitdaging en een switch te maken in mijn carrière.

Nobralux sprak mij direct aan. De diversiteit en complexiteit aan taken, de rol in samenwerken met gemeentes, het aansturen van aannemers en het begeleiden van projecten.  De komende tijd ga ik mij hierin ontwikkelen tot een professional binnen de openbare verlichting en daarmee gemeentes helpen hun OVL-areaal tot een hoger niveau te tillen.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om met mijn gezin erop uit te gaan, een groot klusproject ga ik niet uit de weg, een festival te bezoeken en kan ik mijn creativiteit volledig kwijt als acteur. Je kunt mij dus wellicht op tv, billboards en campagnes tegenkomen.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via tommy.vandelaar@nobralux.nl

Dion Versteeg

interessegebied

Dion is een ervaren manager met een economische achtergrond. Na zijn opleiding bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft hij 12 jaar gewerkt bij Nationale-Nederlanden en ING. Dion heeft veel ervaring met het leiden van een bedrijf en het optimaliseren van processen en het gebruik van IT systemen. Hij heeft meerdere LEAN/SIX SIGMA projecten begeleid. Sinds 2010 is Dion ondernemer van onder andere NODR en Nobralux.

Bij Nobralux is Dion verantwoordelijk voor optimaliseren en verbeteren van de Beheer diensten die wij aanbieden. Zijn insteek is om altijd te zoeken naar de win-win situatie met alle betrokken partijen waarbij je zacht op de relatie kunt zijn en hard (duidelijk) op de inhoud. Een ander belangrijk aandachtsgebied van Dion betreft bestekken en aanbestedingen waarbij kennis en ervaringen van vele gemeente gebruikt worden voor de maatoplossing van een klant.

Dion is een fanatieke fietser en schaatser in zijn vrije tijd.

dion.versteeg@nobralux.nl
06 29 000 992

Roel Gevers

Roel Gevers

interessegebied

Roel Gevers heeft een civieltechnische achtergrond. Openbare verlichting is hiervan een wezenlijk onderdeel. Sinds 11 jaar is Roel werkzaam in de openbare verlichting. Daarvoor heeft Roel gewerkt bij verschillende organisaties; overheid (provincie), ingenieursbureau en een bouwbedrijf. Deze ervaringen maken Roel tot een allrounder. Als projectleider is Roel verantwoordelijk voor een aantal gemeenten/projectontwikkelaars op het gebied van beheer en projectrealisatie van verlichting. Daarnaast stelt Roel verlichtingsplannen, tekeningen en bestekken op.

Roel is de trotse vader van zijn zonen Sven en Jesper. Roel heeft al een lange tijd een relatie met Anke en zijn woonachting in Schijndel. Naast tijd doorbrengen met het gezin is Roel een bezig iemand; sporten, uiteten, klussen thuis, tijd vrij maken voor vrienden. Stil zitten is er niet bij.

roel.gevers@nobralux.nl
06 – 47 02 83 78

Lara van Rooij

interessegebied

Na het behalen van mijn Marketing en event management opleiding te Eindhoven, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Dit echter niet in de evenementen branche maar bij Nobralux in Schijndel. Hier ben ik per 3 juli 2023 in dienst, werkzaam op de afdeling beheer waar de storingen en schades worden afgehandeld.

Ik vind het van belang dat wij als mens ons veilig voelen en de vrijheid hebben om te gaan en staan waar we willen. Openbare verlichting speelt hierin een belangrijke rol, aangezien het zonder licht in het donker niet mogelijk is om alle activiteiten uit te voeren. Om deze reden draag ik mijn steentje bij aan de samenleving door te werken bij Nobralux.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden. Hier werk ik aan mijn lichaam om mijn fysieke en mentale doelen te behalen.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via de mail: Lara van Rooij

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wij komen graag bij u langs om te sparren over uw vraagstukken, technische mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt. U kunt contact opnemen met onze collega Jeanine van Minderhout.

 

commercie@nobralux.nl

06-53 69 37 23