Samen werken aan een betere openbare ruimte

welkom bij nobralux

wie is Nobralux?

Nobralux beheert elektrische objecten in de buitenruimte, zoals openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Het is ons doel om de openbare ruimte zo aantrekkelijk, duurzaam en veilig mogelijk te maken, tegen verantwoorde kosten.

Veilig: sociaal veilig en verkeersveilig met goed werkende elektrische installaties.
Duurzaam: op basis van circulariteit met beperkt verbruik van materialen en energie.
Mooi: de buitenruimte als ruimte voor beleving.
Efficiënt: storingen worden snel verholpen, kwalitatief uitgevoerd, tegen optimale kosten.

Nobralux is 100% onafhankelijk.

wat we doen

Nobralux verzorgt het beheer van meer dan 450.000 objecten (veelal openbare verlichting). Ons beheersysteem LiteWeb vormt de spin in het web voor perfect beheer. Onze 40 collega’s zijn intermediair tussen de gemeente, bewoners, aannemer, netwerkbedrijf en leveranciers.

Advies
Naast beheren geeft Nobralux advies. Van ambitie naar resultaat. We verstrekken inzicht met LiteView. We maken (beleid)plannen, ontwerpen slimme, duurzame en mooie verlichtingsoplossingen. We selecteren de beste aannemer en zien toe op een kwalitatief goede en tijdige uitvoering.

Installatieverantwoordelijkheid
Om te kunnen voldoen aan de wettelijke vereisten voor elektrische veiligheid (Arbowetgeving) ondersteunen en organiseren wij de zogenaamde installatieverantwoordelijkheid.

Expertise
In expertteams wordt consequent gewerkt aan de ontwikkeling en verbetering van producten en diensten die bijdragen aan een betere openbare ruimte. Onze processen zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Nobralux is aangesloten bij de kennisnetwerken NSVV, OVLNL en NLingenieurs.

Opleidingen
Nobralux ziet het als haar taak om opdrachtgevers van actuele kennis te voorzien. Trainingen zijn er bijvoorbeeld op het gebied van Verlichting, Verkeer, Installatieverantwoordelijkheid en de rol van de Regisseur in de openbare ruimte.

onze diensten

Mensen maken het verschil

Maak kennis met ons team

Jan van Oort

Jan van Oort

interessegebied

Jan van Oort heeft meer dan 35 jaar kennis en ervaring in het werken bij een gemeente. Als laatste was hij werkzaam als projectleider en beleidsmedewerker op civiel gebied. Hij weet dus als geen ander hoe het is om “aan de andere kant van de tafel te zitten”. Met deze kennis kan hij zich goed verplaatsen in de werkwijze en processen bij gemeenten. Jan is in staat om mee te denken met onze opdrachtgevers en daarbij pragmatische oplossingen aan te dragen. Zijn specialisatie is het opstellen van bestekken en schrijven van beleidsplannen.

In zijn vrije tijd speelt Jan graag een partijtje tennis, fotografeert, is hoofd televisie en cameraman bij de lokale omroep en is wekelijks met een groepje aan het beeldhouwen.

jan.vanoort@nobralux.nl
0411 – 440 400

Pieter de Goeij

Pieter de Goeij

interessegebied

Pieter heeft zich vooral in de eerste jaren gespecialiseerd als directievoerder en toezichthouder op het gebied van projecten in de openbare verlichting. Deze deskundigheid deed vele opdrachtgevers vaak op hem terugvallen bij het oplossen van praktische problemen. Pieter is een ervaren techneut die zich vooral in de laatste jaren extra heeft geschoold met theoretische kennis van de openbare verlichting. Hij wordt gezien als een alleskunner die in grote projecten op vele plaatsen kan worden ingezet. De klant heeft daar zijn voordeel van.

Zijn jarenlange ervaring op het gebied van Beheer en Onderhoud van bestaande installaties geeft veel relaties een vertrouwd gevoel. Door die deskundigheid voelt de opdrachtgever zich ontzorgd terwijl ze tot het kleinste detail op de hoogte worden gehouden.

Pieter heeft samen met zijn vriendin twee nog jonge kinderen waar hij veel tijd mee doorbrengt. Gezamenlijk houden ze van wandelen en fietsen in de natuur en trekken er dan ook regelmatig op uit.

pieter.degoeij@nobralux.nl
06 – 23 34 49 41

 

Menno van Noort

Menno van Noort

interessegebied

Menno is een ervaren en bekende specialist in de wereld van de openbare verlichting. Hij heeft meer dan 25 jaar kennis en ervaring in de branche. Hij is één van de opstellers van de NPR 13201:2017 die door veel gemeenten en provincies wordt gebruikt als maatgevende richtlijn. Menno heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd. Door zijn vele contacten bij gemeenten en provincies maar ook bij leveranciers is hij in staat om snel behoeften en oplossingen aan elkaar te koppelen. Zijn visie en advies wordt veel gevraagd door diverse partijen. Hij helpt gemeenten en provincies bij het maken van de juiste keuzes die bijdragen aan duurzame, veilige en kostenefficiënte openbare verlichting.

Naast zijn werk voor Nobralux is Menno ook actief voor de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) en OVLNL /  IGOV-innovatieplatform.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw en twee dochters. Daarnaast speelt Menno graag golf en begeleidt hij elke zaterdagochtend een trimclub.

menno.vannoort@nobralux.nl
06 25 01 57 52

Zlatko Misic

Zlatko Misic

interessegebied

Zlatko is meer dan 20 jaar geleden voor de liefde naar Nederland gekomen. Sinds die tijd is hij werkzaam binnen de openbare verlichtingsbranche. Hij heeft diverse functies bekleed bij diverse bedrijven; al deze functies sluiten aan bij zijn opleiding in de elektrotechniek.

Zlatko is een buitenman die graag met zijn voeten in de klei staat. Hij doet graag zijn best voor klant en collega. Hij vindt het belangrijk om na te komen wat hij belooft. Binnen Nobralux is hij verantwoordelijk voor de directievoering en het toezicht in Noord- Nederland.

Als Zlatko niet werkt dan zit hij graag op de motor, toerend door het Drents/ Groningse landschap. Ook zoekt hij graag de sneeuw op om te kunnen skiën en snowboarden.

zlatko.misic@nobralux.nl
06 – 25 51 99 06

 

Ursula Zegers

interessegebied

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als secretaresse bij Center Parcs en Stork Technical Services, nu trotse medewerker van de afdeling beheer Nobralux.

Samen met een fijne groep collega’s ontzorgen wij met veel plezier 58 gemeentes met in totaal 500.000 + lichtmasten.

Tevens ben ik de trotse moeder van twee prachtige zonen, schoondochters en een fantastisch 10 jarig kleinkind.
Ik kook en lees graag. Stedentrips, haken, breien en wandelen horen ook bij mijn liefhebberijen.
Ik sta positief in het leven. Mijn motto is dan ook “Viva la vida”

Dim Broeksteeg

Dim Broeksteeg

interessegebied

Dim Broeksteeg is na zijn opleiding elektrotechniek, aan de Avans Hogeschool Den Bosch, in 2005 gestart met de branche openbare verlichting. Dim heeft veel ervaring met het maken van verlichtingsplannen, kabelberekeningen en het opstellen van bestekken met het gebruik van hulpprogramma’s zoals Dialux, AutoCad en Bakker & Spees.

Binnen Nobralux wordt Dim vaak ingehuurd door de opdrachtgevers voor het begeleiden van projecten van A tot Z. Dit zijn meestal 1 of meerdere dagen bij de opdrachtgever op locatie.

dim.broeksteeg@nobralux.nl
06- 52 47 27 98

Yurdagul Simsek

interessegebied

Na haar opleiding management, economie en recht aan de HAN is Yurdagul in de openbare verlichting terecht gekomen. Haar eerste werkervaring heeft zij opgedaan bij een landelijk opererende OVL aannemer, haar interesse voor de openbare verlichting was direct gewekt.

Sinds 2016 is Yurdagul werkzaam bij Nobralux, verantwoordelijk voor de regio Noord-Oost Nederland. Zij zet haar kennis, ervaring en enthousiasme in om de openbare ruimte beter te maken en haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Yurdagul heeft ruime ervaring als beheeradviseur en ondersteunt, begeleidt en adviseert haar relaties op het gebied van beheer en onderhoud.

yurdagul.simsek@nobralux.nl
06-57 60 65 73

Suzan Bloemendal

interessegebied

Mijn eerste werkervaring in de openbare verlichting heb ik opgedaan bij een landelijk opererende OVL aannemer. Daar is mijn interesse gewekt in de openbare verlichting.  Ik heb techniek altijd al als erg interessant gevonden, vanaf jongs af aan al. Altijd mee helpen met alle klusjes die in en rondom huis gedaan moesten worden. In mijn eerste werkervaring bij de OVL aannemer werd die technische drive weer getriggerd. Na drie jaar er gewerkt te hebben ben ik als technisch inkoper gaan werken om mijzelf te verbreden. Maar na bijna 4 jaar ben ik toch weer teruggekomen in de openbare verlichting omdat ik die branche uitdagend vindt.

Ik wil mijn kennis, ervaringen en enthousiasme in mijn werkzaamheden inzetten om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

In mijn vrije tijd besteed ik mijn tijd graag door met vrienden en familie. Spelletjes avonden doen van poker tot monopolie of gewoon lekker een film kijken. Daarnaast duik ik graag op mooi vakantie bestemmingen, de rust op zoeken in het diepe water.

Suzan.Bloemendal@nobralux.nl

06 – 23 47 16 86

Mieke Bremmert

Mieke Bremmert

interessegebied

Mieke Bremmert heeft gestudeerd aan de Hogere Economische School in Rotterdam waar ze is afgestudeerd in de Economisch Linguïstische richting. Ze heeft bij verschillende internationaal opererende bedrijven gewerkt  voordat ze terecht kwam bij Nobralux.

Binnen Nobralux heeft Mieke beleidsplannen en bestekken geschreven en heeft ze meegewerkt aan de aanbeveling voor dynamische verlichting van de NSVV. Ze geeft nu leiding aan de afdeling beheer dat zorgt voor de storings- en schadeafhandeling van gemeenten en provincies.  Daarnaast is ze mede verantwoordelijk voor het beheersysteem Liteweb.

Mieke is een reislustig type en heeft al veel van de wereld gezien. In haar vrije tijd is ze een actieve tuinierster en staat ze graag in de keuken recepten uit te proberen.

mieke.bremmert@nobralux.nl
06 – 29 00 17 72

Carla Ruijgrok

Carla Ruijgrok

interessegebied

Carla is een ervaren office Manager. In de ruim 30 jaar dat ik werk, heb ik al heel veel verschillende bedrijven, in uiteenlopende branches, van binnen gezien. Bijna overal in een management ondersteunende functie.

Ook bij Nobralux ben ik de vrouw achter de schermen, die veel uiteenlopende zaken onder haar hoede heeft. Van personeelszaken, facturering, projectadministratie en inkoop tot en met de boodschappen voor de wekelijkse lunch van de collega’s. Maar u kunt mij ook kennen als gastvrouw op onze stand tijdens diverse vaktechnische beurzen.

Mijn vrije tijd breng ik, samen met mijn man en kinderen, graag door met gezellige etentjes of uitjes met familie en vrienden. Om tot rust te komen lees ik graag een boek. Daarnaast is skiën een hobby van het hele gezin.

carla.ruijgrok@nobralux.nl
0411 440 400

Jan Ottens

Jan Ottens

interessegebied

Jan Ottens is een ervaren specialist op gebied van verlichting en verkeerstechniek met een elektrotechnische en bedrijfskundige achtergrond. Vanuit het gemeentelijke energiebedrijf Eindhoven is hij via de gemeente Weert en Imtech uiteindelijk terecht gekomen bij Nobralux. Daar is hij verantwoordelijk geweest voor de vestiging te Apeldoorn.

Inmiddels is hij weer terug in Brabant en verantwoordelijk voor de innovatie en kennis bij Nobralux. Daarnaast trekt hij ontwikkelprojecten en grote aanbestedingen.

Jan heeft meegewerkt aan diverse NSvV en AgentschapNL werkgroepen waaronder de NPR13201, de ROVL en de labelsystematiek. Een flink aantal projecten staan inmiddels op zijn naam.

Hij beleeft veel plezier aan ontwikkelen van nieuwe producten, grote verlichtingsprojecten (zoals de tunnel te Maastricht) en aanbestedingen. Vernieuwend en verbindend denken is een persoonlijke eigenschap die resulteert in leuke en vernieuwende producten en oplossingen.

Jan is een hartstochtelijke zanger en klust met zijn echtgenote graag aan hun huis.

Jan.Ottens@nobralux.nl
06-46 33 53 00

Ronald Gijzel

Ronald Gijzel

interessegebied

Als lichtontwerper, -adviseur en projectleider is Ronald binnen Nobralux van alle markten thuis.

Na zijn studie Civiele Techniek, begint Ronald aan een master Stedenbouw aan de TU in Delft. Hij studeert cum laude af. Zijn fascinatie voor de openbare ruimte en de rol die licht hierin speelt, brengt hem uiteindelijk bij Nobralux. Een gouden vondst. Hier komen zijn technische kennis en  pragmatische aanpak èn zijn passie voor licht en gevoel voor esthetiek, perfect bij elkaar.

Dat maakt zijn werk dynamisch. Zo licht hij de ene dag een kerk uit, maakt hij de volgende dag een esthetisch lichtplan voor een centrumgebied en schrijft op dag drie een advies over lichthinder. Maar wat hij ook doet, voor Ronald vraagt elke situatie om een specifieke benadering. Waarbij de context, samenhang  en de beleving centraal staan.

Maatwerk betekent een onderzoekende houding. Ronald blijft zichzelf uitdagen in het verfijnen van producten en werkwijzen. Hij streeft naar optimale kwaliteit,  zonder daarbij het menselijke  aspect uit het oog te verliezen. Want zowel met vrienden, collega’s als klanten wil hij een prettige persoonlijke relatie onderhouden. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij hem hoog in het vaandel.

Is Ronald niet aan het werk, dan ontspant hij met een filmpje op de bank of een glas wijn met vrienden.

Ronald.Gijzel@nobralux.nl
06 – 46 83 19 34

Lilian van Dijk

Lilian van Dijk

interessegebied

Lilian is bij Nobralux adviseur openbare verlichting. Na het behalen van haar HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde is zij begonnen bij Nobralux. Hier is haar interesse gewekt voor de openbare verlichting en heeft zij haar kennis opgedaan.

Zij is relatiebeheerder voor de gemeenten Bernheze, Cranendonck, Heeze-Leende, Nuenen, Son en Breugel en Vught.

Met passie en betrokkenheid onderhoudt zij contacten met gemeenten en tracht zij altijd het gewenste resultaat te behalen.

lilian.vandijk@nobralux.nl

 

John Schilder

John Schilder

interessegebied

John Schilder heeft als licht adviseur ruime ervaring in de openbare verlichting. Inmiddels werkt hij circa 14 bij Nobralux en heeft tussendoor 5 jaar als ambtenaar bij de gemeente Best als projectleider GBI gewerkt aan de diverse disciplines waaronder Openbare verlichting.

Naast de adviserende rol bij de diverse gemeenten en provincies is hij voornamelijk bezig met het ontwerper van verlichtingsplannen voor met name de openbare ruimtes in de gemeentes en provinciale wegen. Voor deze ontwerpen wordt gebruik gemaakt van lichtberekeningsprogramma’s, autocad en calculatie pakketten. Verder schrijft hij bestekken en is mede schrijver van beleidsplannen.

John.schilder@nobralux.nl
06 – 48 18 79 97

Will van Raak

Will van Raak

interessegebied

Will van Raak is een ervaren adviseur en werkvoorbereider op het gebied van verlichtingsberekeningen voor de openbare verlichtingen en het inventariseren, bestekken schrijven, calculaties opstellen en tekenwerk in Autocad en Microstation voor openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

Na zijn opleiding MTS Civiele techniek heeft hij bij de gemeente Waalwijk, Raamsdonksveer, Helmond, Vught en Oisterwijk gewerkt. Inzicht in de gemeentelijke organisatie is hem daarom niet vreemd. Vanuit de werkzaamheden voor de openbare verlichting in Oisterwijk is hij bij Nobralux terecht gekomen. Dienstverlening en klantvriendelijkheid staat bij hem hoog in het vaandel.

Will fietst regelmatig naar zijn werk en bezoekt wekelijks de sportschool. Daarnaast houdt zich ook bezig met het non-profit organiseren van culturele activiteiten.

will.vanraak@nobralux.nl
0411 – 440 400

Anita Schrijvers

Anita Schrijvers

interessegebied

Anita is een ervaren adviseur met een uitgebreide technische achtergrond. Na haar HBO opleiding is zij gaan werken bij een elektrotechnisch installatiebedrijf. Daar heeft zij het vak geleerd. Inmiddels is zij 4 jaar werkzaam bij Nobralux. Zij is verantwoordelijk voor een aantal relaties waarvoor wij het beheer doen en vele projecten.

Anita heeft een passie voor techniek en is deskundig op meerdere vlakken zoals beheer, herverlichtingsplannen, directievoering en toezicht, bestekken, lichtmetingen en lichtscans.

Haar vrije tijd brengt zij graag golfend door en probeert verder haar conditie op peil te houden door te gaan hardlopen.

anita.schrijvers@nobralux.nl

06 – 57 33 86 06

Nicole van de Veerdonk

interessegebied

Nicole is een echte teamplayer. Ze werkt als technisch administratief medewerkster op de afdeling beheer. Na het behalen van haar HBO lerarenopleiding lichamelijke opvoeding is ze terecht gekomen bij Nobralux. Hier is ze eerder al 3 jaar werkzaam geweest en daar is ook de interesse voor openbare verlichting ontstaan. Zij is verantwoordelijk voor het storingenverloop, facturaties, mutaties en energie monitor van verschillende gemeenten.

Nicole is een hardwerkende leergierige collega. Ze streeft naar perfectie en een tevreden klant en zoekt daarom graag uitdagingen op en helpt anderen daar waar kan.

Naast de dagelijkse werkzaamheden moet ze haar energie kwijt kunnen. Dit doet zij door veel te sporten: voetbal, snowboarden, mountainbiken. Ook is ze actief en creatief in het ontwerpen van snowboards.

nicole.vandeveerdonk@nobralux.nl
0411-440 401

Kaspar Janssen

Kaspar Janssen

interessegebied

Kaspar is tijdens zijn studie in de bouwkunde-architectuur bij Nobralux beland. Het leek een heel andere tak van sport “verlichting van de openbare ruimte” maar een nieuwe uitdaging sprak hem aan. Inmiddels is Kaspar al sinds 2012 werkzaam bij Nobralux.

Begonnen als ontwerper onder de vleugels van een collega wist hij zichzelf te bewijzen en heeft ontwerpen geleid voor diverse grote gemeenten en projectontwikkelaars. Zijn projecten variëren van stations, provinciale-wegen, grote parken tot woonwijken en fietspaden. Zijn expertise ligt in het optimaliseren van het lichtbeeld in de openbare ruimte, energiebesparingen, kostenbesparingen en schrijft contracten en plannen voor projecten.

Hij heeft diverse cursussen gevolgd, zoals: Systems-engineering, communicatie en sales en is bezig zich de Zweedse taal eigen te maken.

Inmiddels is Kaspar beheeradviseur voor diverse gemeenten in het westen en midden van het land en managet hun belangen. Hij fungeert daarbij, samen met het beheerteam in Boxtel, als een spin in het web tussen gemeenten, aannemers en bewoners.

kaspar.janssen@nobralux.nl
06 – 11 444 943

Mustafa Karakaya

Mustafa Karakaya

interessegebied

Mustafa Karakaya is een specialist in de wereld van de openbare verlichting. Door zijn werkzaamheden in de aannemerij weet hij goed hoe het daar werkt. Hij heeft veel ervaring met het opstellen van verlichtingsplannen, vervangingsplannen en meer jaren onderhoudsplannen. Ook stelt hij nieuw-, vervangings-, en ouderhoudsbestekken op. Hij is bekend met toeleveranciers en technische aspecten om gemeenten en provincies geheel te kunnen ontzorgen. Mustafa is een tevens een deskundige en sympathieke toezicht-, en directievoerder.

In zijn vrije tijd besteed hij graag tijd door met zijn familie en vrienden. Ook houd hij van gezellig potje voetballen.

mustafa.karakaya@nobralux.nl
06 – 46 18 59 18

Eric Vos

Eric Vos

interessegebied

Ook Eric Vos is een ervaren consultant in de wereld van de openbare verlichting. Na zijn opleiding heeft Eric zijn carriere gestart bij de overheid (Rijkswaterstaat), waarna hij na ruim 12 jaar, heeft gekozen voor het bedrijfsleven in de adviesbranche. Meer dan 20 jaar ervaring heeft hij in het maken van aanleg- en onderhoudsbestekken en het opstellen van beleidsplannen. Daarnaast is Eric zich de laatste jaren sterk gaan specialiseren in de Installtieverantwoordelijkheid (NEN3140 en NEN1010) en de implementie het IV-schap bij de klant. Zijn motto hierbij is het ontzorgen van de klant en eenvoud van de implementatie hiervan.

Naast zijn werk bij Nobralux is Eric ook actief in de NEC64 DC-werkgroep (namens de IGOV), die zich bezig houdt met de implementatie van gelijkstroom in de NEN1010. Kortom, Eric staat open voor nieuwe techniekenen bijt zich hierin graag vast, om vervolgens de voordelen toe te gaan passen in de Infratechniek.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw, twee kinderen, hun beide partners en hij heeft een passie voor zijn kleinkinderen. Daarnaast zijn wandelen en fietsen in de natuur favoriet. Ook de motor en muziek zijn voor hem prettige vrijetijdsbestedingen.

eric.vos@nobralux.nl
06 – 10 72 38 91

Ralph Groenendaal

Ralph Groenendaal

interessegebied

Ralph structureert en enthousiasmeert. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Ralph ruim 12 jaar werkzaam geweest in binnen- en buitenland voor verschillende onderdelen van ING Groep. Na deze leerzame periode is Ralph gestart als ondernemer. Zijn drive is om vanuit private verantwoordelijkheid de publieke ruimte te verbeteren (veiliger, beter, kosten efficiënter en duurzamer). Daarnaast wil hij het beste uit mensen halen.

Bij Nobralux is Ralph verantwoordelijk voor de V.O.C. (verkoop, organisatie en coaching). Ralph heeft veel ervaring in het implementeren van OVL beleid bij gemeenten. Zijn passie is om samen met de gemeente er voor te zorgen dat de openbare verlichting optimaal bijdraagt aan de veiligheid en de kwaliteit van de openbare ruimte, binnen de randvoorwaarden kosten, duurzaamheid en kwaliteit.

Ralph loopt hard en is coach van de Zondag F1 van VV De Meern.

ralph.groenendaal@nobralux.nl
06 – 43 00 00 21

Tom Smit

interessegebied

Na zijn studie Industrial Engineering & Management is Tom als beheerder aan de slag gegaan bij Nobralux. Door in deze functie te beginnen heeft hij ruime ervaring opgedaan met het beheren van de openbare verlichting. Hierna is hij zich verder gaan ontwikkelen als beheeradviseur en engineer.

Samenwerken en voor elkaar klaar staan zijn speerpunten voor hem en daarmee is Tom ook een echte teamplayer. Plezier hebben in het werk is zijn belangrijkste drijfveer om elke dag weer aan de slag te gaan.

Naast zijn werk is Tom al sportend, kokend of boek lezend te vinden in Utrecht waar hij samenwoont met zijn vriendin.

Tom.smit@nobralux.nl

06 – 57 94 01 65

Jacqueline Hoornweg

Jacqueline Hoornweg

interessegebied

Jacqueline is na haar Mavo-opleiding werkzaam geweest bij een supermarkt als caissière / hoofdcaissière.  Vanaf 1992 is zij thuis voor hun kinderen totdat zij een aanbod krijgt om voor Nobralux te gaan werken. Sinds 2001 is zij hier werkzaam. Ze is in het bezit van een secretaresse diploma.

Bij Nobralux is ze een vaste kracht van afdeling beheer/ storingen. Jacqueline vindt het leuk om ad hoc werkzaamheden voorgelegd te krijgen en acute problemen op te lossen. Zij werkt van het begin af aan met Liteweb, het beheersysteem van Nobralux. Jacqueline is één van de opleiders voor (nieuwe) gebruikers van het beheersysteem.

Ze beoefent critical alignment yoga.  Met hun hond volgt ze een treibball cursus en wandelen ze vaak.

jacqueline.hoornweg@nobralux.nl
0411-440 401

Roel Gevers

Roel Gevers

interessegebied

Roel Gevers heeft een civieltechnische achtergrond. Openbare verlichting is hiervan een wezenlijk onderdeel. Sinds 5 jaar is Roel werkzaam in de openbare verlichting. Daarvoor heeft Roel gewerkt bij verschillende organisaties; overheid (provincie), ingenieursbureau en een bouwbedrijf. Deze ervaringen maken Roel tot een allrounder. Als projectleider is Roel verantwoordelijk voor een aantal gemeenten/projectontwikkelaars op het gebied van beheer en projectrealisatie van verlichting. Daarnaast stelt Roel verlichtingsplannen, tekeningen en bestekken op.

Roel is de trotse vader van zijn zoon Sven (februari 2015). Roel heeft 9 jaar een relatie met Anke en zijn woonachting in Schijndel. Naast tijd doorbrengen met Sven is Roel een bezig iemand; sporten, uiteten, klussen thuis, tijd vrij maken voor vrienden. Stil zitten is er niet bij.

roel.gevers@nobralux.nl
06 – 47 02 83 78

Dion Versteeg

Dion Versteeg

interessegebied

Dion is een ervaren manager met een economische achtergrond. Na zijn opleiding bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft hij 12 jaar gewerkt bij Nationale-Nederlanden en ING. Dion heeft veel ervaring met het leiden van een bedrijf en het optimaliseren van processen en het gebruik van IT systemen. Hij heeft meerdere LEAN/SIX SIGMA projecten begeleid. Sinds 2010 is Dion ondernemer van onder andere NODR en Nobralux.

Bij Nobralux is Dion verantwoordelijk voor optimaliseren en verbeteren van de Beheer diensten die wij aanbieden. Zijn insteek is om altijd te zoeken naar de win-win situatie met alle betrokken partijen waarbij je zacht op de relatie kunt zijn en hard (duidelijk) op de inhoud. Een ander belangrijk aandachtsgebied van Dion betreft bestekken en aanbestedingen waarbij kennis en ervaringen van vele gemeente gebruikt worden voor de maatoplossing van een klant.

Dion is een fanatieke fietser en schaatser in zijn vrije tijd.

dion.versteeg@nobralux.nl
06 29 000 992

Jan Hoddenbagh

Jan Hoddenbagh

interessegebied

Jan is sinds hij 40 jaar geleden de eerste stappen zette in het arbeidsproces actief in de techniek. Via het bouwen aan telefooncentrales bij de PTT en daarna het op componentniveau herstellen van telecommunicatiematerieel en het coördineren van projecten binnen de Koninklijke Landmacht maakt hij de stap naar de lokale overheid. Bij de gemeente Tilburg heeft hij een regisserende rol op het gebied van ondergrondse infrastructuur (kabels en leidingen), VRI (onderhoudsprogrammering), OVL (projecten en onderhoud) en Cameratoezicht (het migreren van een analoog naar een IP-based systeem en de bouw van een nieuwe meldkamer).

Sinds april 2015 is Jan bij Nobralux met andere collega’s mede verantwoordelijk voor het product Installatieverantwoordelijkheid (NEN 3140). Adviseren op het gebied van wet- en regelgeving rond elektrische installaties mondt uit in bewustwording van verantwoordelijkheden. Dát is een uitstekend vertrekpunt om samen met de opdrachtgever een product op maat te leveren.
“mensen maken het verschil in de (veilige) openbare ruimte”; ja graag!

Een onderhoudsrondje in en vooral rondom het huis is niet alleen noodzakelijk maar ook een heerlijke tijdsbesteding. Als er dan nog vrijetijd over is speelt Jan af en toe toneel en gitaar.

jan.hoddenbagh@nobralux.nl
06 – 55 49 54 84

Rana van Kollenburg

interessegebied

Rana is als beheerder werkzaam bij Nobralux.

Zij heeft een ruime werkervaring op secretarieel gebied, onder andere als receptioniste/telefoniste en commercieel medewerker binnendienst in de openbare ruimte. Ze ondersteunt graag collega’s waar zij kan, is enthousiast en houdt van een geintje.

Rana streeft naar tevreden klanten en zal er alles aan doen om hiervoor te zorgen. Communicatie is volgens haar het sleutelwoord.

Naast haar dagelijkse werkzaamheden brengt Rana graag zoveel mogelijk tijd door met haar jonge gezin en maakt ze en luistert ze graag muziek.

rana.vankollenburg@nobralux.nl

 

Ruben van Bochove

Ruben van Bochove

interessegebied

Ruben is, na zijn technische en bedrijfskundige opleidingen aan de Hogescholen in Breda en Dordrecht, via het energiebedrijf in de wereld van openbare verlichting en verkeerstechniek terecht gekomen. Hij heeft veel ervaring met praktisch alle inhoudelijke vraagstukken, coacht, motiveert en geeft les bij NCOI en ROC. Daarnaast is hij door de jaren heen betrokken geweest bij allerlei landelijke en Europese ontwikkelingen rondom openbare verlichting. Een voorbeeld daarvan is zijn voorzitters- en projectleidersrol bij de totstandkoming van de ROVL2011. Maar ook zijn betrokkenheid bij Kengetallen OVL, Ontwerpen OVL Deel 3, Richtlijnen Lichthinder en het onderzoek “Licht op natuur”.

Bij Nobralux is Ruben verantwoordelijk voor de regio Zuid, beheersystemen en Smart City/Lighting. Hierbij zet hij al zijn ervaring in om de openbare ruimte beter te maken: veiliger, duurzamer, efficiënter en mooier. Zijn passie is om klanten te begeleiden bij complexe nieuwe ontwikkelingen, kennisoverdracht én het bouwen aan de organisatie.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn drie dames, is hij regelmatig op de tennisbaan te vinden en een ritje met zijn motor staat ook regelmatig op het programma.

ruben.vanbochove@nobralux.nl
06 – 53 83 57 58

 

Rik van Zon

Rik van Zon

interessegebied

Rik van Zon is als beheerder werkzaam bij Nobralux.

Na het MBO Telematica / Electrotechniek te hebben afgerond is hij werkzaam geweest bij een technische groothandel in voornamelijk nostalgische gietijzeren bouwmaterialen.

Rik is verantwoordelijk voor het storingenverloop, schade- en klusafhandeling van verschillende gemeenten, streeft naar goede resultaten en een tevreden klant.

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden spendeert hij graag de tijd thuis met zijn gezin, klust aan het huis en rijdt op de motor als het weer dat toelaat.

rik.vanzon@nobralux.nl
0411 – 440 401

Valeska Kleinekorte

interessegebied

Valeska is werkzaam als Commercieel Manager Zuid bij Nobralux en is geen vreemde in de OVL-wereld in Nederland. Ze is in Tilburg geboren, maar woont al wel bijna haar hele leven in België -Turnhout.

Valeska heeft Human Resources gestudeerd aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen en vervolgens 7 jaar binnen de HR-sector gewerkt. Hierna is ze toevallig in de OVL-sector terecht gekomen en werkte ze 7 jaar voor een Belgische masten fabrikant van een ‘’botsvriendelijke lichtmast’’. Ze vertegenwoordigde deze fabrikant in Nederland. In deze commerciële functie bezocht ze gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, adviesbureaus, aannemers, stond op binnenlandse – en buitenlandse beurzen,… Ze heeft gedurende deze periode een uitgebreid netwerk opgebouwd aan contacten en een goed inzicht gekregen hoe de OVL-markt in Nederland werkt.

Vervolgens is ze ongeveer 1,5 jaar weg geweest uit de sector om in de automotive sector te gaan werken. Tijdens deze periode miste ze de ‘’OVL-familie’’ enorm! Valeska is echt gebeten door het OVL-virus en heel gedreven in oplossingsgericht meedenken naar een betere openbare ruimte. Plezier gecombineerd met ambitie vindt Valeska belangrijk en probeert dit dan ook steeds na te streven.

In haar vrije tijd is Valeska graag op pad met haar hond en is ze een echte levensgenieter. Uit eten gaan, city-trips, shoppen, gezelligheid met vrienden, paardrijden en met haar oldtimer rondrijden,… zijn slechts een greep uit haar privé activiteiten.

valeska.kleinekorte@nobralux.nl

06 – 30 35 25 60

Bep van Veghel

Bep van Veghel

interessegebied

Bep van Veghel is een enthousiaste medewerkster op de afdeling beheer. Na de middelbare school heeft ze een jaar in Spanje gewoond en gewerkt om ervaring in het buitenland op te doen en de Spaanse taal te leren.  Eenmaal terug in Holland is ze na het behalen van het vakdiploma beveiliging gaan werken op het hoofdkantoor van Shell. Dit heeft ze jaren met plezier gedaan. Ook is Bep werkzaam geweest in de administratie van o.a. een groenvoorzieningsbedrijf. Het administratieve aspect bevalt haar goed.

Bij de afdeling Beheer is zij verantwoordelijk voor storingen en klantcontact. De contacten met gemeente, leveranciers en aannemers en zeker ook de burgers is wat het zo interessant en afwisselend maakt. Het is dan ook belangrijk om je volledig in te zetten om de klant te laten zien wat wij kunnen betekenen en wat de meerwaarde is van Nobralux.

Naast het werk wandelt Bep graag in de natuur en verder is ze vaak te vinden in de keuken of bij de kookclub waar ze graag kookt en uiteraard leuke gerechten op tafel wil zetten.

bep.vanveghel@nobralux.nl
0411 – 440 401

Sinclair van Oort

interessegebied

Sinclair is na zijn HBO opleiding technische bedrijfskunde bij Nobralux terecht gekomen als adviseur openbare verlichting.Hij richt zich op ontwerp en berekening van verlichtingsplannen.

Sinclair heeft eerder gewerkt in de evenementensector als licht- en geluidstechnicus. In zijn vrije tijd houdt hij zich nog steeds bezig met muziek als vrijwilliger bij het poppodium in Zaandam.

sinclair.vanoort@nobralux.nl

06-30 26 23 91

Nanda Mols

Nanda Mols

interessegebied

Nanda is een enthousiaste en gemotiveerde teamplayer met ruime ervaring op verschillende werkgebieden die zowel collega’s en klanten graag ondersteunt. Ze neemt werk uit handen en zorg ervoor dat zaken goed en snel worden geregeld. Problemen signaleren, oplossingsgericht handelen, vervolgens de juiste vragen stellen om zo tot de kern van een probleem te verhelpen. Ze komt haar afspraken na, ben eerlijk en betrouwbaar.

Ze krijgt energie in haar werk van een fijne samenwerking waarin een goede, open, eerlijke communicatie en wederzijds respect vanzelfsprekend is. Een stukje humor in een ontspannen werksfeer mogen daarbij ook niet ontbreken.

Haar vrije tijd brengt zij graag door met haar man, twee zoontjes en vrienden.

nanda.mols@nobralux.nl
0411 – 440 401

José Kuppens

interessegebied

José is als beheerder werkzaam bij Nobralux.

José heeft ruime ervaring opgedaan in diverse functies als apothekersassistente, verkoop binnendienst, teamleider en filiaalmanager. Deze ervaring met klantcontacten en het regelen van allerlei zaken komt heel goed van pas als medewerker op de beheerafdeling van Nobralux.

Ook in haar vrije tijd is José actief en dan graag in de buitenlucht, met paarden (samengesteld mennen) wandelen en fietsen. Daarnaast is het maken van hoeden één van haar hobby’s.

jose.kuppens@nobralux.nl
0411-440 401

 

Thom Vermeulen

Thom Vermeulen

interessegebied

Thom Vermeulen heeft, na zijn studie aan Hogeschool West-Brabant en een opleiding Hogere verlichtingskunde, ruime ervaring opgedaan op het gebied van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Hij heeft voor beide disciplines contractmanagement verzorgd als opdrachtgever. Hij heeft ervaring opgedaan aan zowel de zijde van de opdrachtgever als aan de zijde van de opdrachtnemer. Hierdoor profiteert u, als opdrachtgever, van zijn ervaring met de denkwijzen van opdrachtgevers en opdrachtnemers. Thom is één van de opstellers van Kengetallen Lite een hulpmiddel om de openbare verlichting te monitoren zodat beheerregisseurs verantwoording af kunnen leggen aan hun bestuur.

Kennis die reeds aanwezig is efficiënt en nuttig gebruiken bij de opdrachtgevers is zijn passie. Bij Nobralux is hij verantwoordelijk voor relatiemanagement en commerciële activiteiten in het zuiden van het land. Hiernaast houdt hij zich ook inhoudelijk bezig met onze diensten en producten om zo perfect te weten wat wij voor u als opdrachtgever kunnen betekenen. Hij heeft een studie naar sociale veiligheid en verlichting gedaan voor provinciale fietspaden. Deze kennis gebruikt hij graag bij ander opdrachtgevers.

In zijn vrije tijd houdt hij zich op bestuurlijk niveau bij de World Nunchaku Association en als trainer bij de sporten van zijn drie jonge kinderen bezig

thom.vermeulen@nobralux.nl
06 46 75 29 56

Iwan van Boxtel

interessegebied

Iwan van Boxtel is een ervaren lichtadviseur op het gebied van beheer, beleid en ontwerp. Hij heeft reeds 25 jaar ervaring in de wereld van de openbare verlichting en heeft daardoor vele veranderingen in techniek, aannemerij, visie en politiek doorlopen en doorstaan. De uitdaging, om de OV-installatie van een gemeente, provincie of particulier zo efficiënt mogelijk te laten functioneren, gaat hij elke keer aan. In het bedrijf mag Iwan zich bezig houden alszijnde relatiebeheerder voor diverse gemeenten en anderzijds zijn kennis, enthousiasme en bedrevenheid overbrengen naar geïnteresseerde, collega’s en mensen welke hij spreekt op beurzen e.d.

Iwan maakt het liefst zoveel mogelijk kilometers op zijn racefiets.

iwan.vanboxtel@nobralux.nl

Richard Still

Richard Still

interessegebied

Richard is als programmeur en systeemarchitect bij Nobralux verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van LiteWeb. Dit is het gereedschap waarmee Nobralux voor tientallen gemeenten het beheer van onder andere de openbare verlichting verzorgt.

Richard heeft een achtergrond als elektrotechnisch ingenieur. Hij heeft vervolgens veel ervaring opgedaan als softwareontwikkelaar. Richard is erg enthousiast over de evolutie van de verlichtingsindustrie op dit moment. Al deze zaken vormen een ideale combinatie in zijn dagelijkse werk.
In zijn vrije tijd geniet hij van gamen met vrienden en brengt graag zijn tijd door met zijn vrouw en zoon.

richard.still@nobralux.nl
0411 – 440 400

 

Edwin Boomsluiter

Edwin Boomsluiter

interessegebied

Edwin Boomsluiter is een ervaren specialist met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van openbare verlichting. Vanuit zijn Hbo-opleiding met (elektro)technische achtergrond, ervaring vanuit gemeentelijke organisaties en rol als adviseur is zijn expertise breed inzetbaar.

Het schrijven van beleids- en beheerplannen, opzetten van diverse rekenmodellen en ontwikkelen van standaarden behoren tot de dagelijkse uitdagingen. Samen met de opdrachtgever zorgen we voor maatwerk. Daarnaast ondersteunt hij graag de collega’s met technisch advies en implementatie van installatieverantwoordelijkheid binnen (gemeentelijke) organisaties.

Edwin is een muziek- en filmliefhebber, bouwt soms audio-elektronica, kookt graag, heeft interesse in kunst en architectuur, maar is in zijn vrije tijd vaak al klussend in- en rond het huis te vinden.

edwin.boomsluiter@nobralux.nl
06 – 10 71 91 14

Huseyin Efe

Huseyin Efe

interessegebied

Huseyin is een technische administratieve medewerker bij Nobralux in het Beheer team. Dit werk doet hij al ruim drie jaar met plezier.

Hij is verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenten Drimmelen, Oisterwijk, Buren, Katwijk, Hillegom, Teylingen en Lisse.

In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en houdt ook van reizen.

huseyin.efe@nobralux.nl
0411-440 401

Marco Mus

Marco Mus

interessegebied

Marco is een echte allround adviseur die klanten op diverse gebieden ondersteunt. Na zijn studie elektrotechniek in Eindhoven heeft hij onder andere gewerkt bij KPN en Enexis, en bij aannemers als VolkerWessels en Ziut.

Als relatiebeheerder bij Nobralux is hij verantwoordelijk voor de werkzaamheden die Nobralux uitvoert bij “zijn” beheerklanten en voert directie over de onderhoudscontracten. Daarnaast heeft Marco het Calculatiemodel voor beheercalculaties en exploitatieberekeningen doorontwikkeld. Verder is Marco bedreven in het schrijven van keuzenotities, beheer- en realisatieplannen en het opstellen van onderhouds- en renovatiebestekken.

In zijn vrije tijd sport Marco graag en brengt hij veel tijd met zijn gezin door.

marco.mus@nobralux.nl
06 – 52 88 37 61

Ilja Hekkert

Ilja Hekkert

interessegebied

Ilja is sinds 2007 werkzaam in de openbare verlichting. Al deze tijd heeft hij zich bezig gehouden met de operationele processen en projecten bij diverse gemeenten. Hierdoor heeft hij veel kennis ontwikkeld betreft de voorbereiding en de uitvoering/begeleiding van de projecten voor, zowel bovengrondse als ondergrondse activiteiten.

Voor de gemeenten is hij een sparrings partner om hun wensen te vertalen naar het resultaat buiten. Bij Nobralux is zijn werk veelzijdig. Aan de ene kant is hij adviseur en relatiebeheerder, aan de andere kant is hij een directievoerder of toezichthouder bij de gemeenten en staat hij graag met zijn voeten in de klei.

Mede door zijn technische achtergrond en innovatieve hbo opleiding is hij altijd op zoek naar het juiste en beste eindresultaat. Zijn passie is om in donkere tijden verlichting te realiseren en daardoor een tevreden en ontzorgde relatie te hebben met de gemeenten en Provincie.

Naast zijn werk is hij erg druk met zijn gezin en speelt hij graag rugby op de zondagen.

ilja.hekkert@nobralux.nl
06 – 52 88 37 62

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wij komen graag bij u langs om te sparren over uw vraagstukken, technische mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt. U kunt contact opnemen met onze collega Menno van Noort.

Menno van Noort
menno.vannoort@nobralux.nl

06-25 01 57 52