Samen werken aan een betere openbare ruimte

welkom bij nobralux

wie is Nobralux?

Nobralux beheert elektrische objecten in de buitenruimte, zoals openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Het is ons doel om de openbare ruimte zo aantrekkelijk, duurzaam en veilig mogelijk te maken, tegen verantwoorde kosten.

Veilig: sociaal veilig en verkeersveilig met goed werkende elektrische installaties.
Duurzaam: op basis van circulariteit met beperkt verbruik van materialen en energie.
Mooi: de buitenruimte als ruimte voor beleving.
Efficiënt: storingen worden snel verholpen, kwalitatief uitgevoerd, tegen optimale kosten.

Nobralux is 100% onafhankelijk.

wat we doen

Nobralux verzorgt het beheer van meer dan 750.000 objecten (veelal openbare verlichting). Ons beheersysteem LiteWeb vormt de spin in het web voor perfect beheer. Onze 50 collega’s zijn intermediair tussen de gemeente, bewoners, aannemer, netwerkbedrijf en leveranciers.

Advies
Naast beheren geeft Nobralux advies. Van ambitie naar resultaat. We verstrekken inzicht met LiteWeb. We maken (beleid)plannen, ontwerpen slimme, duurzame en mooie verlichtingsoplossingen. We selecteren de beste aannemer en zien toe op een kwalitatief goede en tijdige uitvoering.

Installatieverantwoordelijkheid
Om te kunnen voldoen aan de wettelijke vereisten voor elektrische veiligheid (Arbowetgeving) ondersteunen en organiseren wij de zogenaamde installatieverantwoordelijkheid.

Expertise
In expertteams wordt consequent gewerkt aan de ontwikkeling en verbetering van producten en diensten die bijdragen aan een betere openbare ruimte. Onze processen zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Nobralux is aangesloten bij de kennisnetwerken NSVV, OVLNL en NLingenieurs.

Opleidingen
Nobralux ziet het als haar taak om opdrachtgevers van actuele kennis te voorzien. Trainingen zijn er bijvoorbeeld op het gebied van Verlichting, Verkeer, Installatieverantwoordelijkheid en de rol van de Regisseur in de openbare ruimte.

onze diensten

Nobralux zet in op de
CO2 prestatieladder

Bij Nobralux zijn we bewust bezig met het werken aan ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen(MVO). Om die reden hebben wij gekozen voor deelname aan de CO2-Prestatieladder. Dit instrument ondersteunt ons in het werken aan onze CO2-uitstoot en ons CO2-bewust handelen, waarbij het jaar 2019 als basisjaar geldt en het meest recentelijk in kaart is gebracht.

Nobralux is gecertificeerd op niveau 5 van de CO2-Prestatieladder. Dit certificaat staat onder de naam Olivius Groep B.V., het beheer waar Nobralux onder valt. Onze CO2-uitstoot wordt hierdoor gemonitord en jaarlijks evalueren wij ons energiebeleid, onze CO2-reductiedoelstellingen en onze vorderingen hierin. Met deze pagina houden wij u hiervan op de hoogte.

Daarnaast nemen wij deel aan een aantal initiatieven en zijn wij lid van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen(SKAO). Onder de link vindt u onder andere de documenten met betrekking tot het keteninitiatief van Nobralux. Het certificaat is behaald onder naam van Olivius Groep B.V. Dit is de holding waar Nobralux en ons zusterbedrijf NODR onder vallen. Vandaar dat u onze gegevens onder die naam terugvindt op de SKAO webpagina.

Hieronder vindt u de documenten met betrekking tot ons huidige CO2-reductiesysteem:
CO2-Beleid 2020
Communicatiebericht 2022
Certificaat CO2-Prestatieladder Niveau 5

 

Mensen maken het verschil

Maak kennis met ons team

Jeanine van Minderhout

interessegebied

Met Minderhout, meer vuur!

Met gedrevenheid en een passie voor het leven tracht ik iedere dag het beste uit mensen en uit de business te halen, door middel van oprechte interesse en persoonlijk contact. Dit geldt zowel in mijn privésfeer als in mijn zakelijke contacten. Ik tracht een ieder vertrouwen te geven, te motiveren en aan te zetten tot denken. Graag ben ik de “advocaat van de duivel”, daag ik m’n gesprekspartner uit om zodoende zowel mensen als organisaties in beweging te krijgen en/of (persoonlijk) te laten groeien en verbeteren.

Mensen, klanten, collega’s, vrienden en kennissen positief verrassen door ze 1 stap vooruit te zijn en daardoor hun verwachtingen te overtreffen. Dit zijn voor mij de basisbeginselen voor een langdurige samenwerking en/of relatie met daarbij werken naar win-win situaties en doelstellingen.

Let’s have a light meeting over coffee!

06-53693723
jeanine.vanminderhout@nobralux.nl

Bep van Veghel

Bep van Veghel

interessegebied

Bep van Veghel is een enthousiaste medewerkster op de afdeling beheer. Na de middelbare school heeft ze een jaar in Spanje gewoond en gewerkt om ervaring in het buitenland op te doen en de Spaanse taal te leren.  Eenmaal terug in Holland is ze na het behalen van het vakdiploma beveiliging gaan werken op het hoofdkantoor van Shell. Dit heeft ze jaren met plezier gedaan. Ook is Bep werkzaam geweest in de administratie van o.a. een groenvoorzieningsbedrijf. Het administratieve aspect bevalt haar goed.

Bij de afdeling Beheer is zij verantwoordelijk voor storingen en klantcontact. De contacten met gemeente, leveranciers en aannemers en zeker ook de burgers is wat het zo interessant en afwisselend maakt. Het is dan ook belangrijk om je volledig in te zetten om de klant te laten zien wat wij kunnen betekenen en wat de meerwaarde is van Nobralux.

Naast het werk wandelt Bep graag in de natuur en verder is ze vaak te vinden in de keuken of bij de kookclub waar ze graag kookt en uiteraard leuke gerechten op tafel wil zetten.

bep.vanveghel@nobralux.nl
0411 – 440 401

Ralph Groenendaal

Ralph Groenendaal

interessegebied

Ralph structureert en enthousiasmeert. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Ralph ruim 12 jaar werkzaam geweest in binnen- en buitenland voor verschillende onderdelen van ING Groep. Na deze leerzame periode is Ralph gestart als ondernemer. Zijn drive is om vanuit private verantwoordelijkheid de publieke ruimte te verbeteren (veiliger, beter, kosten efficiënter en duurzamer). Daarnaast wil hij het beste uit mensen halen.

Bij Nobralux is Ralph verantwoordelijk voor de V.O.C. (verkoop, organisatie en coaching). Ralph heeft veel ervaring in het implementeren van OVL beleid bij gemeenten. Zijn passie is om samen met de gemeente er voor te zorgen dat de openbare verlichting optimaal bijdraagt aan de veiligheid en de kwaliteit van de openbare ruimte, binnen de randvoorwaarden kosten, duurzaamheid en kwaliteit.

Ralph loopt hard en is coach van de Zondag F1 van VV De Meern.

ralph.groenendaal@nobralux.nl
06 – 43 00 00 21

Dim Broeksteeg

Dim Broeksteeg

interessegebied

Dim Broeksteeg is adviseur openbare verlichting. Na het behalen van zijn HBO opleiding Elektrotechniek is hij gestart met de branche openbare verlichting. In mijn huidige functie hou ik mij bezig met het implementeren van de Elektrotechnische Bedrijfsvoering, waaronder installatieverantwoordelijkheid (NEN3140), binnen de overheid. Naast deze werkzaamheden ben ik ook inzetbaar voor het verzorgen van projecten, met betrekking tot Openbare Verlichting.

dim.broeksteeg@nobralux.nl
06- 52 47 27 98

Yassine Oumoulid

interessegebied

Yassine is afgestudeerd als Assistent-manager Internationale Handel op het MBO en heeft nu de stap gezet om te werken in het bedrijfsleven en werkervaring op te doen. Yassine is sinds 1 juni 2023 gestart bij Nobralux als Beheer Coördinator. De openbare verlichting is geen bekend terrein voor hem, maar met de kennis van zijn collega’s en eigen ervaring komt dat goed. Hij heeft er zin in en is erg gemotiveerd om deze functie zo goed mogelijk te bekleden.

Door een divers achtergrond en verschillende bijbanen heeft hij veel geleerd en zichzelf ontwikkeld. Zo heeft hij functies bekleed als teamleider, testbemonsteraar, hiker, bezorger enz. Daarbij heeft hij dus veel klantcontact gehad wat hier goed bij past en wat hem dus ook aanspreekt.

In zijn vrije tijd is hij sportief bezig bij het eerste selectieteam van een voetbalclub en kan hij daarnaast ook heel ontspannen gamen en chillen met vrienden. Verder vindt hij het ook leuk om te reizen.

Binnen Nobralux is Yassine te bereiken via yassine.oumoulid@nobralux.nl

Lilian van Dijk

Lilian van Dijk

interessegebied

Lilian is bij Nobralux adviseur openbare verlichting. Na het behalen van haar HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde is zij begonnen bij Nobralux. Hier is haar interesse gewekt voor de openbare verlichting en heeft zij haar kennis opgedaan.

Zij is relatiebeheerder voor diverse gemeenten. Met passie en betrokkenheid onderhoudt zij contacten met gemeenten en tracht zij altijd het gewenste resultaat te behalen.

lilian.vandijk@nobralux.nl

06 83 60 02 65

Carla Ruijgrok

Carla Ruijgrok

interessegebied

Carla is een ervaren office Manager. In de ruim 30 jaar dat ik werk, heb ik al heel veel verschillende bedrijven, in uiteenlopende branches, van binnen gezien. Bijna overal in een management ondersteunende functie.

Ook bij Nobralux ben ik de vrouw achter de schermen, die veel uiteenlopende zaken onder haar hoede heeft. Van personeelszaken, facturering, projectadministratie en inkoop tot en met de boodschappen voor de wekelijkse lunch van de collega’s. Maar u kunt mij ook kennen als gastvrouw op onze stand tijdens diverse vaktechnische beurzen.

Mijn vrije tijd breng ik, samen met mijn man en kinderen, graag door met gezellige etentjes of uitjes met familie en vrienden. Om tot rust te komen lees ik graag een boek. Daarnaast is skiën een hobby van het hele gezin.

carla.ruijgrok@nobralux.nl
0411 440 400

Pieter de Goeij

Pieter de Goeij

interessegebied

Pieter heeft zich vooral in de eerste jaren gespecialiseerd als directievoerder en toezichthouder op het gebied van projecten in de openbare verlichting. Deze deskundigheid deed vele opdrachtgevers vaak op hem terugvallen bij het oplossen van praktische problemen. Pieter is een ervaren techneut die zich vooral in de laatste jaren extra heeft geschoold met theoretische kennis van de openbare verlichting. Hij wordt gezien als een alleskunner die in grote projecten op vele plaatsen kan worden ingezet. De klant heeft daar zijn voordeel van.

Zijn jarenlange ervaring op het gebied van Beheer en Onderhoud van bestaande installaties geeft veel relaties een vertrouwd gevoel. Door die deskundigheid voelt de opdrachtgever zich ontzorgd terwijl ze tot het kleinste detail op de hoogte worden gehouden.

Pieter heeft samen met zijn vriendin twee nog jonge kinderen waar hij veel tijd mee doorbrengt. Gezamenlijk houden ze van wandelen en fietsen in de natuur en trekken er dan ook regelmatig op uit.

pieter.degoeij@nobralux.nl
06 – 23 34 49 41

 

Eric Vos

Eric Vos

interessegebied

Eric Vos is een ervaren consultant in de wereld van de openbare verlichting. Na zijn opleiding heeft Eric zijn carrière gestart bij de overheid (Rijkswaterstaat), waarna hij na ruim 12 jaar, heeft gekozen voor het bedrijfsleven in de adviesbranche. Meer dan 30 jaar ervaring heeft hij in het maken van aanleg- en onderhoudsbestekken en het opstellen van beleidsplannen. Daarnaast is Eric zich de laatste jaren sterk gaan specialiseren in de Installatieverantwoordelijkheid (NEN3140 en NEN1010) en de implementatie van het IV-schap bij de klant. Zijn motto hierbij is het ontzorgen van de klant en eenvoud hiervan bij de implementatie.

Op dit moment kan Eric ook zijn klanten ontzorgen als Extern Installatieverantwoordelijke, wanneer de klant géén of te weinig elektrotechnische expertise zelf in huis heeft. En dat kan dan allerlei soorten elektrotechnische installaties betreffen in de Infratechniek. Kortom, Eric staat open voor nieuwe technieken en bijt zich hierin graag vast, om vervolgens de veiligheid voor zijn klanten te kunnen borgen in de Infratechniek.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw, twee kinderen, hun beide partners en hij heeft een passie voor zijn kleinkinderen. Daarnaast zijn wandelen en fietsen in de natuur favoriet. Ook de motor en muziek zijn voor hem prettige vrijetijdsbestedingen.

eric.vos@nobralux.nl
06 – 10 72 38 91

Jan Willem Grotenhuis

interessegebied

Jan Willem is bij Nobralux beheeradviseur openbare verlichting. Na een opleiding in Mode-Management en diverse leidinggevende functies binnen de Retail heeft hij de overstap gemaakt naar de wereld van de openbare verlichting. Hij is binnen Nobralux verantwoordelijk voor verschillende gemeentes/provincies in Drenthe en Groningen.

Door al zijn opgedane ervaring is hij een echte teamplayer, communicatief vaardig, weet hij dat je nooit uitgeleerd bent en dat de klant altijd op de eerste plaats komt.

In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en kijkt graag naar voetbal en sport(evenementen) in het algemeen.
In het weekend is er vaak tijd voor een spelletje en/of een borrel met vrienden. Daarnaast trotse vader van een zoon en dochter en woonachtig in het mooie Westerbork.

janwillem.grotenhuis@nobralux.nl

06- 82 09 75 89

 

 

Yurdagul Simsek

interessegebied

Na haar opleiding management, economie en recht aan de HAN is Yurdagul in de openbare verlichting terecht gekomen. Haar eerste werkervaring heeft zij opgedaan bij een landelijk opererende OVL aannemer, haar interesse voor de openbare verlichting was direct gewekt.

Sinds 2016 is Yurdagul werkzaam bij Nobralux, verantwoordelijk voor het team beheer. Zij zet haar kennis, ervaring en enthousiasme in om de openbare ruimte beter te maken en haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Yurdagul heeft ruime ervaring als beheeradviseur en ondersteunt, begeleidt en adviseert haar relaties op het gebied van beheer en onderhoud.

yurdagul.simsek@nobralux.nl
06-57 60 65 73

Mieke Bremmert

Mieke Bremmert

interessegebied

Mieke Bremmert heeft gestudeerd aan de Hogere Economische School in Rotterdam waar ze is afgestudeerd in de Economisch Linguïstische richting. Ze heeft bij verschillende internationaal opererende bedrijven gewerkt  voordat ze terecht kwam bij Nobralux.

Binnen Nobralux heeft Mieke beleidsplannen en bestekken geschreven en heeft ze meegewerkt aan de aanbeveling voor dynamische verlichting van de NSVV. Ze geeft nu leiding aan de afdeling beheer dat zorgt voor de storings- en schadeafhandeling van gemeenten en provincies.  Daarnaast is ze mede verantwoordelijk voor het beheersysteem Liteweb.

Mieke is een reislustig type en heeft al veel van de wereld gezien. In haar vrije tijd is ze een actieve tuinierster en staat ze graag in de keuken recepten uit te proberen.

mieke.bremmert@nobralux.nl
06 – 29 00 17 72

Anita Schrijvers

Anita Schrijvers

interessegebied

Anita is een ervaren adviseur met een uitgebreide technische achtergrond. Na haar HBO opleiding is zij gaan werken bij een elektrotechnisch installatiebedrijf. Daar heeft zij het vak geleerd. Inmiddels is zij 4 jaar werkzaam bij Nobralux. Zij is verantwoordelijk voor een aantal relaties waarvoor wij het beheer doen en vele projecten.

Anita heeft een passie voor techniek en is deskundig op meerdere vlakken zoals beheer, herverlichtingsplannen, directievoering en toezicht, bestekken, lichtmetingen en lichtscans.

Haar vrije tijd brengt zij graag golfend door en probeert verder haar conditie op peil te houden door te gaan hardlopen.

anita.schrijvers@nobralux.nl

06 – 57 33 86 06

Ursula Zegers

interessegebied

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als secretaresse bij Center Parcs en Stork Technical Services, nu trotse medewerker van de afdeling beheer Nobralux.

Samen met een fijne groep collega’s ontzorgen wij met veel plezier 58 gemeentes met in totaal 500.000 + lichtmasten.

Tevens ben ik de trotse moeder van twee prachtige zonen, schoondochters en een fantastisch 10 jarig kleinkind.
Ik kook en lees graag. Stedentrips, haken, breien en wandelen horen ook bij mijn liefhebberijen.
Ik sta positief in het leven. Mijn motto is dan ook “Viva la vida”

ursula.zegers@nobralux.nl

Shurandy Girigorie

interessegebied

Na zes jaar werkervaring bij VodafoneZiggo als Field/Netwerk Technician, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. De functie van Engineer bij Nobralux sprak me meteen aan en ik kijk er enorm naar uit om deze carrièreswitch te maken.

Naast mijn werk ben ik gepassioneerd over sporten en gamen. Sporten helpt me fit te blijven en biedt ontspanning. Gamen daarentegen geeft me een digitale uitlaatklep waarin ik volledig kan opgaan en waar ik mijn creativiteit en probleemoplossende vaardigheden verder kan ontwikkelen.

In mijn vrije tijd geniet ik ook van het gezelschap van mijn gezin, vrienden en familie. Samen creëren we nieuwe herinneringen en ondersteunen we elkaar.

Met deze nieuwe carrièrestap en mijn diverse interesses hoop ik een balans te vinden tussen professionele groei en een bevredigende levensstijl. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen en persoonlijke ontwikkeling.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via shurandy.girigorie@nobralux.nl

 

Roel Gevers

Roel Gevers

interessegebied

Roel Gevers heeft een civieltechnische achtergrond. Openbare verlichting is hiervan een wezenlijk onderdeel. Sinds 11 jaar is Roel werkzaam in de openbare verlichting. Daarvoor heeft Roel gewerkt bij verschillende organisaties; overheid (provincie), ingenieursbureau en een bouwbedrijf. Deze ervaringen maken Roel tot een allrounder. Als projectleider is Roel verantwoordelijk voor een aantal gemeenten/projectontwikkelaars op het gebied van beheer en projectrealisatie van verlichting. Daarnaast stelt Roel verlichtingsplannen, tekeningen en bestekken op.

Roel is de trotse vader van zijn zonen Sven en Jesper. Roel heeft al een lange tijd een relatie met Anke en zijn woonachting in Schijndel. Naast tijd doorbrengen met het gezin is Roel een bezig iemand; sporten, uiteten, klussen thuis, tijd vrij maken voor vrienden. Stil zitten is er niet bij.

roel.gevers@nobralux.nl
06 – 47 02 83 78

Lieke van den Heuvel

interessegebied

Lieke is tijdens haar WO Bachelor Bedrijfseconomie gestart bij Nobralux als bijbaan, zodat ze haar kennis kan toepassen in het werkveld. Ze werkt nu op de afdeling ‘Beheer’ waar storingen en schades worden afgehandeld. Dit doet ze samen met gezellige en leuke collega’s.

Na het afronden van haar Bachelor of Science, is ze begonnen aan een nieuwe uitdaging: Master Marketing Management aan Tilburg University. Hier is ze dan ook druk mee buiten werktijden. Daarnaast houdt ze van reizen in haar vrije tijd en is ze actief bezig met fitness en hockey.

 

Kylian van Alebeek

interessegebied

Kylian is een afgestudeerd sportkundige en is na zijn studie op 1-10-2021 gestart op de beheerafdeling binnen Nobralux. Hoewel men niet als eerste gedachte “sport” koppelt aan “openbare verlichting” is hier wel degelijk een samenhang in. Openbare verlichting zorgt voor een grote sociale veiligheid in het leefgebied van de bewoners.

“Licht geeft ons een veiliger gevoel, we nemen alles beter waar. Dit zorgt ervoor dat we ‘s avonds sneller een wandeling maken of ’s ochtends de fiets naar het werk pakken, wetende dat we goed zichtbaar zijn. Indirect draagt openbare verlichting een bijdrage aan het tot stand houden van ons beweeggedrag”.

Buiten werktijden om is Kylian druk bezig met het geven van groepslessen en andere sportactiviteiten voor zijn eigen bedrijf genaamd: “Walk the Talk Fitness”. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de bioscoop, leest hij rustig een comic of wandelt hij in de natuur.

kylian.vanalebeek@nobralux.nl

 

 

 

 

José Kuppens

interessegebied

José is als beheerder werkzaam bij Nobralux.

José heeft ruime ervaring opgedaan in diverse functies als apothekersassistente, verkoop binnendienst, teamleider en filiaalmanager. Deze ervaring met klantcontacten en het regelen van allerlei zaken komt heel goed van pas als medewerker op de beheerafdeling van Nobralux.

Ook in haar vrije tijd is José actief en dan graag in de buitenlucht, met paarden (samengesteld mennen) wandelen en fietsen. Daarnaast is het maken van hoeden één van haar hobby’s.

jose.kuppens@nobralux.nl
0411-440 401

 

Will van Raak

Will van Raak

interessegebied

Will van Raak is een ervaren adviseur en werkvoorbereider op het gebied van verlichtingsberekeningen voor de openbare verlichtingen en het inventariseren, bestekken schrijven, calculaties opstellen en tekenwerk in Autocad en Microstation voor openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

Na zijn opleiding MTS Civiele techniek heeft hij bij de gemeente Waalwijk, Raamsdonksveer, Helmond, Vught en Oisterwijk gewerkt. Inzicht in de gemeentelijke organisatie is hem daarom niet vreemd. Vanuit de werkzaamheden voor de openbare verlichting in Oisterwijk is hij bij Nobralux terecht gekomen. Dienstverlening en klantvriendelijkheid staat bij hem hoog in het vaandel.

Will fietst regelmatig naar zijn werk en bezoekt wekelijks de sportschool. Daarnaast houdt zich ook bezig met het non-profit organiseren van culturele activiteiten.

will.vanraak@nobralux.nl
0411 – 440 400

Jelmer Berends

interessegebied

Na zijn studie Human Technology Engineering aan de Hanze Hogeschool in Groningen naar het mooie Nijmegen verhuisd om aan de slag te gaan als Transformator Engineer bij Royal Smit Transformers. Hier heeft Jelmer ontzettend veel geleerd, maar wilde toch meer de breedte in en zich meer bezig houden met projecten managen.

Hierdoor toen de stap genomen om bij Dynniq (nu Swarco) aan de slag te gaan als projectcoördinator. Hier kennis gemaakt met de wereld van de openbare verlichting. “Een erg veelzijdige wereld met ontzettend interessante aspecten en mensen.” Jelmer kwam erachter dat werken bij een aannemer zelf niet perfect bij hem paste, maar dat de OVL-wereld wel een heel leuk werkveld is. In zijn werk al veel contact met Nobralux en wist dus al wat voor type bedrijf het was en wat de werkzaamheden inhielden. Dit sprak en spreekt Jelmer, nu hij hier werkt, nog steeds erg aan.

Nobralux biedt Jelmer flexibiliteit, vrijheid, een leerzame werkomgeving en niet te missen natuurlijk: Erg leuke collega’s.

In zijn vrije tijd rijdt hij graag motor, speelt een potje padel of borrelt gezellig met vrienden.

jelmer.berends@nobralux.nl

06-51 13 10 85

 

Dion Versteeg

Dion Versteeg

interessegebied

Dion is een ervaren manager met een economische achtergrond. Na zijn opleiding bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft hij 12 jaar gewerkt bij Nationale-Nederlanden en ING. Dion heeft veel ervaring met het leiden van een bedrijf en het optimaliseren van processen en het gebruik van IT systemen. Hij heeft meerdere LEAN/SIX SIGMA projecten begeleid. Sinds 2010 is Dion ondernemer van onder andere NODR en Nobralux.

Bij Nobralux is Dion verantwoordelijk voor optimaliseren en verbeteren van de Beheer diensten die wij aanbieden. Zijn insteek is om altijd te zoeken naar de win-win situatie met alle betrokken partijen waarbij je zacht op de relatie kunt zijn en hard (duidelijk) op de inhoud. Een ander belangrijk aandachtsgebied van Dion betreft bestekken en aanbestedingen waarbij kennis en ervaringen van vele gemeente gebruikt worden voor de maatoplossing van een klant.

Dion is een fanatieke fietser en schaatser in zijn vrije tijd.

dion.versteeg@nobralux.nl
06 29 000 992

Marco Mus

Marco Mus

interessegebied

Marco is een echte allround adviseur die klanten op diverse gebieden ondersteunt. Na zijn studie elektrotechniek in Eindhoven heeft hij onder andere gewerkt bij KPN en Enexis, en bij infra-aannemers als VolkerWessels en Ziut.

Als adviseur bij Nobralux is hij voornamelijk bezig met Planvorming en Bestekken & Aanbesteden. Zijn jarenlange ervaring met alle aspecten van het werkveld maakt hem de ideale partner voor het opstellen van beleidsplannen, beheerplannen, exploitatieberekeningen en (raam-) overeenkomsten voor onderhoud en renovatie van OVL, VRI en sportveldverlichting.

In zijn vrije tijd sport Marco graag, gaat geen klus uit de weg en onderneemt zoveel mogelijk activiteiten met familie en vrienden.

marco.mus@nobralux.nl
06 – 52 88 37 61

Herwin Hurkmans

interessegebied

Met ruim 15 jaar ervaring bij verschillende organisaties binnen de openbare verlichtingsbranche is Herwin een allround project-, contractmanager en adviseur met een commerciële insteek.
Na een klein uitstapje naar de wereld van windenergie (aanleg van windmolenparken) is Herwin in 2019 weer teruggekeerd naar zijn passie: het verlichten van de openbare ruimte.

Herwin is een echte verbinder binnen de driehoeksrelatie van gemeente, de aannemer en Nobralux. Hij stelt hoge eisen aan zichzelf en verwacht dit ook van zijn omgeving.
Hij is servicegericht en stelt het belang van de klant centraal.

In zijn vrije tijd gooit Herwin graag een picanha of een toma hawk op zijn Kamdao Joe, of wisselt hij dit af voor een heerlijke zalm.
Dit alles uiteraard onder het genot van een lekker biertje!

herwin.hurkmans@nobralux.nl

06-82 51 05 50

 

Edwin Boomsluiter

Edwin Boomsluiter

interessegebied

Edwin Boomsluiter is een ervaren specialist met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van openbare verlichting. Vanuit zijn Hbo-opleiding met (elektro)technische achtergrond, ervaring vanuit gemeentelijke organisaties en rol als adviseur is zijn expertise breed inzetbaar.

Het schrijven van beleids- en beheerplannen, opzetten van diverse rekenmodellen en ontwikkelen van standaarden behoren tot de dagelijkse uitdagingen. Samen met de opdrachtgever zorgen we voor maatwerk. Daarnaast ondersteunt hij graag de collega’s met technisch advies en implementatie van installatieverantwoordelijkheid binnen (gemeentelijke) organisaties.

Edwin is een muziek- en filmliefhebber, bouwt soms audio-elektronica, kookt graag, heeft interesse in kunst en architectuur, maar is in zijn vrije tijd vaak al klussend in- en rond het huis te vinden.

edwin.boomsluiter@nobralux.nl
06 – 10 71 91 14

Janneke van Haaren

interessegebied

Janneke heeft ruime ervaring in commercieel en operationeel management. Na haar opleiding aan de Hotelschool en Vrijetijdwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg is zij haar loopbaan gestart bij Essent. In 9 jaar heeft zij zich binnen verschillende Business Units ontwikkeld tot een allround manager op het gebied van klantcontact. Na Essent heeft ze de overstap gemaakt naar Selecta waar ze, samen met haar team, klanten tevreden stelde met een lekkere kop koffie op de werkvloer. Voor Nobralux heeft ze ook nog gewerkt bij CEVA Logistics als Regional Facility Manager. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van leveranciersbeheer, contractmanagement en procurement.

Binnen Nobralux is Janneke samen met haar team van adviseurs verantwoordelijk voor de klanten in Nederland. Samen met het team mooie projecten vervullen en de klanten voorzien van goed advies is waar zij het meeste energie van krijgt. Ook besteedt ze graag tijd aan het verbeteren van processen en het bedenken en zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Het mooiste voor haar is om bij de klant aan tafel te zitten en te horen waar de problemen en uitdagingen zitten.

In haar vrije tijd houdt Janneke van hardlopen en borrelen met vrienden.

janneke.vanhaaren@nobralux.nl

06 27 07 44 30

Stijn Willems

interessegebied

Op mijn 14e begon ik al te werken in zowel de horeca als de logistieke sector, wat me waardevolle ervaring en een sterke werkethiek heeft opgeleverd. In 2018 behaalde ik mijn horecadiploma, maar al snel ontdekte ik dat mijn interesses breder waren dan alleen de horeca.

Daarom besloot ik de studie Evenementen & Marketingcommunicatie te volgen aan De Rooi Pannen in Eindhoven, waar ik mijn kennis op het gebied van marketing en organisatie verder ontwikkelde. Na mijn studie werkte ik 2,5 jaar als systeemadviseur bij Elbo Technology B.V. Hoewel ik waardevolle ervaring opdeed in die rol, realiseerde ik me dat ik op zoek was naar iets anders, iets dat beter paste bij mijn passies en interesses.

Op 3 juli ben ik begonnen bij Nobralux als beheer coördinator, wat een spannende nieuwe stap is in mijn carrière. Als beheer coördinator ben ik verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van diverse projecten en draag ik bij aan het succes van Nobralux.

Naast mijn werk heb ik verschillende interesses die mijn persoonlijkheid kleur geven. Ik ben dol op reizen en geniet ervan nieuwe culturen en bestemmingen te verkennen. Daarnaast ben ik een enthousiaste gamer, een creatieve kok en een filmliefhebber. Deze diverse hobby’s bieden mij ontspanning en inspiratie in mijn dagelijks leven.

Ik ben iemand die graag uitdagingen aangaat en nieuwe paden verkent. Met mijn brede ervaring, passies en inzet ben ik ervan overtuigd dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan elk project waarmee ik me bezighoud.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via stijn.willems@nobralux.nl

Henk van Orsouw

interessegebied

Alleen ga je snel maar met een team kom je verder,

maar…. ik daag graag iedereen uit om buiten de comfortzone te komen zodat we heel snel heel ver komen.

Na diverse banen, opleidingen en trainingen ben ik in 1998 besmet met het virus wat OVL heet. De eerste 17 jaar bij een masten fabrikant in diverse rollen waarna ik in 2016  het licht zag en de overstap maakte naar een importeur van armaturen en vervolgens in 2017 naar een producent van armaturen.

Per april 2023 heb mijn plek gevonden bij Nobralux als Manager beheer & Onderhoud. Bij Nobralux vind ik de zaken die belangrijk zijn voor mij;  een werkgever die duidelijke kernwaarden heeft en deze breed uitdraagt, een enthousiast en divers team die haar blik naar voren heeft en een professionele afdeling beheer & onderhoud. Dit zijn naast mijn persoonlijke kernwaarden; vertrouwen, respect, klantgericht, sociale betrokkenheid en transparantie, zaken vanwaar ik collega’s en relaties graag uitdaag om te verbreden en uit de comfortzone te komen om zo tot een nog beter resultaat te komen en een lange termijn relatie op te bouwen.

Naast een professionele drive zoek ik ook in mijn vrije tijd de uitdaging en competitie met mijn hobby’s trail running en Crossfit daarnaast vindt ik de rust in kamperen, een goed boek lezen en tijd doorbrengen met mijn gezin en vrienden.

Ik kijk er naar uit om ook bij Nobralux oude en nieuwe bekende te gaan ontmoeten.

06-55495484

Henk.vanorsouw@nobralux

Nanda Mols

Nanda Mols

interessegebied

Nanda is een enthousiaste en gemotiveerde teamplayer met ruime ervaring op verschillende werkgebieden die zowel collega’s en klanten graag ondersteunt. Ze neemt werk uit handen en zorg ervoor dat zaken goed en snel worden geregeld. Problemen signaleren, oplossingsgericht handelen, vervolgens de juiste vragen stellen om zo tot de kern van een probleem te verhelpen. Ze komt haar afspraken na, ben eerlijk en betrouwbaar.

Ze krijgt energie in haar werk van een fijne samenwerking waarin een goede, open, eerlijke communicatie en wederzijds respect vanzelfsprekend is. Een stukje humor in een ontspannen werksfeer mogen daarbij ook niet ontbreken.

Haar vrije tijd brengt zij graag door met haar man, twee zoontjes en vrienden.

nanda.mols@nobralux.nl
0411 – 440 401

Wendy Sanders

interessegebied

Na het behalen van haar propedeuse voor de MER opleiding kwam zij tot de conclusie dat werken in plaats van studeren beter bij haar paste. Ze heeft toen besloten om fulltime te gaan werken en school te laten voor wat het was. Wendy heeft nu bijna 10 jaar ervaring in OVL onder andere bij verschillende aannemers. In haar eerste werkervaring bij een OVL aannemer werd zij gegrepen door het vakgebied. Zij verbaasde zicht over wat er allemaal komt kijken om de OVL goed te laten werken.

Naast het werk heeft zij samen met haar partner een passie en liefde voor Disney. Een weekendje Disneyland Parijs is voor hen een weekendje naar hun 2e thuis, waarbij ritjes in hun favoriete attracties natuurlijk niet mogen ontbreken.

wendy.sanders@nobralux.nl

Jacqueline Hoornweg

Jacqueline Hoornweg

interessegebied

Jacqueline is na haar Mavo-opleiding werkzaam geweest bij een supermarkt als caissière / hoofdcaissière.  Vanaf 1992 is zij thuis voor hun kinderen totdat zij een aanbod krijgt om voor Nobralux te gaan werken. Sinds 2001 is zij hier werkzaam. Ze is in het bezit van een secretaresse diploma.

Bij Nobralux is ze een vaste kracht van afdeling beheer/ storingen. Jacqueline vindt het leuk om ad hoc werkzaamheden voorgelegd te krijgen en acute problemen op te lossen. Zij werkt van het begin af aan met Liteweb, het beheersysteem van Nobralux. Jacqueline is één van de opleiders voor (nieuwe) gebruikers van het beheersysteem.

Ze beoefent critical alignment yoga.  Met hun hond volgt ze een treibball cursus en wandelen ze vaak.

jacqueline.hoornweg@nobralux.nl
0411-440 401

Ronald Gijzel

Ronald Gijzel

interessegebied

Als lichtontwerper, -adviseur en projectleider is Ronald binnen Nobralux van alle markten thuis.

Na zijn studie Civiele Techniek, begint Ronald aan een master Stedenbouw aan de TU in Delft. Hij studeert cum laude af. Zijn fascinatie voor de openbare ruimte en de rol die licht hierin speelt, brengt hem uiteindelijk bij Nobralux. Een gouden vondst. Hier komen zijn technische kennis en  pragmatische aanpak èn zijn passie voor licht en gevoel voor esthetiek, perfect bij elkaar.

Dat maakt zijn werk dynamisch. Zo licht hij de ene dag een kerk uit, maakt hij de volgende dag een esthetisch lichtplan voor een centrumgebied en schrijft op dag drie een advies over lichthinder. Maar wat hij ook doet, voor Ronald vraagt elke situatie om een specifieke benadering. Waarbij de context, samenhang  en de beleving centraal staan.

Maatwerk betekent een onderzoekende houding. Ronald blijft zichzelf uitdagen in het verfijnen van producten en werkwijzen. Hij streeft naar optimale kwaliteit,  zonder daarbij het menselijke  aspect uit het oog te verliezen. Want zowel met vrienden, collega’s als klanten wil hij een prettige persoonlijke relatie onderhouden. Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij hem hoog in het vaandel.

Is Ronald niet aan het werk, dan ontspant hij met een filmpje op de bank of een glas wijn met vrienden.

Ronald.Gijzel@nobralux.nl
06 – 46 83 19 34

Studio.nlx

Tommy van de Laar

interessegebied

Ik ben Tommy van de Laar en in maart 2023 gestart bij Nobralux als contract manager openbare verlichting.

Een nieuwe uitdaging, na 17 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening. In die 17 jaar heb ik diverse functies mogen bekleden, als Senior adviseur, expat specialist tot financieel planner. De laatste 2 jaar als vennoot bij een advies bureau.

Voor mij was het tijd voor een nieuwe uitdaging en een switch te maken in mijn carrière.

Nobralux sprak mij direct aan. De diversiteit en complexiteit aan taken, de rol in samenwerken met gemeentes, het aansturen van aannemers en het begeleiden van projecten.  De komende tijd ga ik mij hierin ontwikkelen tot een professional binnen de openbare verlichting en daarmee gemeentes helpen hun OVL-areaal tot een hoger niveau te tillen.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om met mijn gezin erop uit te gaan, een groot klusproject ga ik niet uit de weg, een festival te bezoeken en kan ik mijn creativiteit volledig kwijt als acteur. Je kunt mij dus wellicht op tv, billboards en campagnes tegenkomen.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via tommy.vandelaar@nobralux.nl

Annabelle van der Heijden

interessegebied

Na het behalen van haar diploma voor de opleiding Bedrijfskunde was het tijd om het ‘echte werkleven’ in te gaan. Op zoek naar haar eerste echte baan. Een nieuwe stap waar Annabelle erg naar uit keek. Ze is gestart op de beheerafdeling om uiteindelijk door te groeien naar de rol als adviseur. Ze is nieuwsgierig naar de wereld van Openbare Verlichting.

Ze vindt het fantastisch om in contact met mensen te staan en maakt graag een praatje. Daarnaast is ze een echte creatieveling. Zo vindt ze fotografie en het maken van visuals interessant.

In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om tijd door te brengen met haar vriendinnen, familie en vriend. Thuis op de bank of lekker op het terras. Na jaren gehockeyd te hebben, heeft ze de sport padellen ontdekt. Ze is niet meer weg te slaan van het veld.

Brenda van Alphen

interessegebied

Tijdens de studie Psychology & Technology aan de Technische Universiteit in Eindhoven heeft Brenda gekozen om zich te specialiseren in licht. Ze koos ervoor het certificaat ‘Engineering Intelligent Lighting’ te behalen. Hierin kwamen zowel de psychologische als de technische aspecten van licht en verlichting aan de orde.

Na het afronden van haar master in Human Technology Interaction, en zich ook hier gespecialiseerd te hebben in verlichting, is zij bij Nobralux begonnen in het beheerteam. De interesse in wat verlichting doet met mensen en hoe we dit kunnen inzetten in het dagelijks leven bracht haar bij Nobralux. De intentie is dan ook om door te groeien tot volwaardig lichtadviseur en -ontwerper. “Tijdens de studie hebben we ons vaak gericht op binnenverlichting. Openbare verlichting, in vergelijking met binnenverlichting, betreft hele andere aspecten en mogelijkheden, wat een nieuwe uitdaging vormt.” Haar interesses liggen dan ook vooral bij het maken van lichtberekeningen, lichtontwerpen en het doen van lichtmetingen. Ze hoopt dan ook haar opgedane kennis en enthousiasme te kunnen inzetten in de OVL-wereld en hierbij haar steentje bij te dragen aan een veilige en comfortabele openbare ruimte.

Brenda is leergierig, nieuwsgierig, hulpvaardig en de tevredenheid van de klant staat boven alles.

Als ze niet aan het werk is, ontspant ze graag onder het mum van een borrel met vrienden en familie. Spelletjesavonden komen regelmatig voor. Daarnaast zijn zwemmen, snorkelen, kokkerellen en tuinieren hobby’s van haar.

brenda.vanalphen@nobralux.nl

06 31 18 41 44

Iwan van Boxtel

interessegebied

Iwan heeft zich in de afgelopen 30 jaar verdiept in het wereldje van de Openbare Verlichting. Het samenspel tussen de overheid, aannemers, netwerkeigenaren, leveranciers en burgers om de juiste verlichting te realiseren en te behouden is zijn passie. Deze rol maakt Iwan een verantwoordelijk aanspreekpunt voor gemeenten/projectontwikkelaars op het gebied van beheer, opstellen verlichtingsplannen, projectrealisatie, begeleiding en toezichthouden. Kortom vanaf het eerste concept tot en met einde levensduur van het verlichtingsobject.

Iwan is de trotse vader van zijn dochter Iris en Veerle en woonachting in Schijndel. Naast de gebruikelijke tijd doorbrengen met zijn gezin zit Iwan graag op zijn racefiets, klust regelmatig, vertoeft graag met vrienden geniet van vakanties.

iwan.vanboxtel@nobralux.nl
06-22 97 98 45

Lara van Rooij

interessegebied

Na het behalen van mijn Marketing en event management opleiding te Eindhoven, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Dit echter niet in de evenementen branche maar bij Nobralux in Schijndel. Hier ben ik per 3 juli 2023 in dienst, werkzaam op de afdeling beheer waar de storingen en schades worden afgehandeld.

Ik vind het van belang dat wij als mens ons veilig voelen en de vrijheid hebben om te gaan en staan waar we willen. Openbare verlichting speelt hierin een belangrijke rol, aangezien het zonder licht in het donker niet mogelijk is om alle activiteiten uit te voeren. Om deze reden draag ik mijn steentje bij aan de samenleving door te werken bij Nobralux.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden. Hier werk ik aan mijn lichaam om mijn fysieke en mentale doelen te behalen.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via de mail: Lara van Rooij

Ruben Fernandes

interessegebied

Na zijn studie aan de Design Academy maakte Ruben carrière als ruimtelijk vormgever. Met de opgedane ervaring heeft hij in 2008 de stap naar lichtontwerper gemaakt. “Verlichting staat altijd in relatie tot de omgeving. Tijdens het ontwerpen met licht voel je je verantwoordelijk om naar oplossingen en belevingsaspecten te zoeken waarbij zowel mens als dier zich prettig en veilig voelt”.

Ruben maakt deel uit van het Lichtontwep Atelier (OVLNL), een landelijke organisatie die zich hard maakt voor samenwerking tussen ontwerpers en makers van de buitenruimte. Daarmee kan lichtontwerp zo vroeg mogelijk in de processen worden geïntegreerd waardoor een integraal straatbeeld ontstaat dat aan alle wensen voldoet.

Als architectonisch lichtontwerper en engineer openbare verlichting is Ruben binnen Nobralux aanspreekpunt voor lichtprojecten die om zowel functionele als esthetische oplossingen vragen. Vanuit zijn visie ontwerpt Ruben omgevingsgericht met licht. Het liefst werkt hij in teamverband en organiseert hij graag workshops om samen met collega’s en klanten verrassende, creatieve en uitvoerbare lichtconcepten te ontwikkelen.

Na het werk houdt Ruben zich het liefst bezig met zijn gezin, muziek, sporten, uitgaan en het restaureren van mountainbikes uit de jaren 90.

ruben.fernandes@nobralux.nl
06 – 34 34 39 08

Kars van Oorschot

interessegebied

Kars van Oorschot is Junior Adviseur bij Nobralux. Hij is bij ons gestart na het behalen van zijn Master Organizational Design and Development aan de Radboud Universiteit. Tijdens deze studie heeft Kars zich gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van organisaties, adviserende vaardigheden opgebouwd en geleerd om systematisch problemen te analyseren. Hiervoor heeft hij de bachelor bedrijfskunde gedaan.

In zijn vrije tijd is Kars vaak te vinden op de golfbaan. Hij is lid bij golfclub de Schoot waar hij naast recreatief golfen ook deelneemt aan verschillende commissies en meedoet aan de NGF competitie.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wij komen graag bij u langs om te sparren over uw vraagstukken, technische mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt. U kunt contact opnemen met onze collega Jeanine van Minderhout.

 

jeanine.vanminderhout@nobralux.nl

06-53 69 37 23