Stijn Willems

Op mijn 14e begon ik al te werken in zowel de horeca als de logistieke sector, wat me waardevolle ervaring en een sterke werkethiek heeft opgeleverd. In 2018 behaalde ik mijn horecadiploma, maar al snel ontdekte ik dat mijn interesses breder waren dan alleen de horeca.

Daarom besloot ik de studie Evenementen & Marketingcommunicatie te volgen aan De Rooi Pannen in Eindhoven, waar ik mijn kennis op het gebied van marketing en organisatie verder ontwikkelde. Na mijn studie werkte ik 2,5 jaar als systeemadviseur bij Elbo Technology B.V. Hoewel ik waardevolle ervaring opdeed in die rol, realiseerde ik me dat ik op zoek was naar iets anders, iets dat beter paste bij mijn passies en interesses.

Op 3 juli ben ik begonnen bij Nobralux als beheer coördinator, wat een spannende nieuwe stap is in mijn carrière. Als beheer coördinator ben ik verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van diverse projecten en draag ik bij aan het succes van Nobralux.

Naast mijn werk heb ik verschillende interesses die mijn persoonlijkheid kleur geven. Ik ben dol op reizen en geniet ervan nieuwe culturen en bestemmingen te verkennen. Daarnaast ben ik een enthousiaste gamer, een creatieve kok en een filmliefhebber. Deze diverse hobby’s bieden mij ontspanning en inspiratie in mijn dagelijks leven.

Ik ben iemand die graag uitdagingen aangaat en nieuwe paden verkent. Met mijn brede ervaring, passies en inzet ben ik ervan overtuigd dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan elk project waarmee ik me bezighoud.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via stijn.willems@nobralux.nl