Jelmer Berends

Na zijn studie Human Technology Engineering aan de Hanze Hogeschool in Groningen naar het mooie Nijmegen verhuisd om aan de slag te gaan als Transformator Engineer bij Royal Smit Transformers. Hier heeft Jelmer ontzettend veel geleerd, maar wilde toch meer de breedte in en zich meer bezig houden met projecten managen.

Hierdoor toen de stap genomen om bij Dynniq (nu Swarco) aan de slag te gaan als projectcoördinator. Hier kennis gemaakt met de wereld van de openbare verlichting. “Een erg veelzijdige wereld met ontzettend interessante aspecten en mensen.” Jelmer kwam erachter dat werken bij een aannemer zelf niet perfect bij hem paste, maar dat de OVL-wereld wel een heel leuk werkveld is. In zijn werk al veel contact met Nobralux en wist dus al wat voor type bedrijf het was en wat de werkzaamheden inhielden. Dit sprak en spreekt Jelmer, nu hij hier werkt, nog steeds erg aan.

Nobralux biedt Jelmer flexibiliteit, vrijheid, een leerzame werkomgeving en niet te missen natuurlijk: Erg leuke collega’s.

In zijn vrije tijd rijdt hij graag motor, speelt een potje padel of borrelt gezellig met vrienden.

jelmer.berends@nobralux.nl

06-51 13 10 85