Henk van Orsouw

Alleen ga je snel maar met een team kom je verder,

maar…. ik daag graag iedereen uit om buiten de comfortzone te komen zodat we heel snel heel ver komen.

Na diverse banen, opleidingen en trainingen ben ik in 1998 besmet met het virus wat OVL heet. De eerste 17 jaar bij een masten fabrikant in diverse rollen waarna ik in 2016  het licht zag en de overstap maakte naar een importeur van armaturen en vervolgens in 2017 naar een producent van armaturen.

Per april 2023 heb mijn plek gevonden bij Nobralux als Manager beheer & Onderhoud. Bij Nobralux vind ik de zaken die belangrijk zijn voor mij;  een werkgever die duidelijke kernwaarden heeft en deze breed uitdraagt, een enthousiast en divers team die haar blik naar voren heeft en een professionele afdeling beheer & onderhoud. Dit zijn naast mijn persoonlijke kernwaarden; vertrouwen, respect, klantgericht, sociale betrokkenheid en transparantie, zaken vanwaar ik collega’s en relaties graag uitdaag om te verbreden en uit de comfortzone te komen om zo tot een nog beter resultaat te komen en een lange termijn relatie op te bouwen.

Naast een professionele drive zoek ik ook in mijn vrije tijd de uitdaging en competitie met mijn hobby’s trail running en Crossfit daarnaast vindt ik de rust in kamperen, een goed boek lezen en tijd doorbrengen met mijn gezin en vrienden.

Ik kijk er naar uit om ook bij Nobralux oude en nieuwe bekende te gaan ontmoeten.

06-55495484

Henk.vanorsouw@nobralux.nl