Brenda van Alphen

Tijdens de studie Psychology & Technology aan de Technische Universiteit in Eindhoven heeft Brenda gekozen om zich te specialiseren in licht. Ze koos ervoor het certificaat ‘Engineering Intelligent Lighting’ te behalen. Hierin kwamen zowel de psychologische als de technische aspecten van licht en verlichting aan de orde.

Na het afronden van haar master in Human Technology Interaction, en zich ook hier gespecialiseerd te hebben in verlichting, is zij bij Nobralux begonnen in het beheerteam. De interesse in wat verlichting doet met mensen en hoe we dit kunnen inzetten in het dagelijks leven bracht haar bij Nobralux. De intentie is dan ook om door te groeien tot volwaardig lichtadviseur en -ontwerper. “Tijdens de studie hebben we ons vaak gericht op binnenverlichting. Openbare verlichting, in vergelijking met binnenverlichting, betreft hele andere aspecten en mogelijkheden, wat een nieuwe uitdaging vormt.” Haar interesses liggen dan ook vooral bij het maken van lichtberekeningen, lichtontwerpen en het doen van lichtmetingen. Ze hoopt dan ook haar opgedane kennis en enthousiasme te kunnen inzetten in de OVL-wereld en hierbij haar steentje bij te dragen aan een veilige en comfortabele openbare ruimte.

Brenda is leergierig, nieuwsgierig, hulpvaardig en de tevredenheid van de klant staat boven alles.

Als ze niet aan het werk is, ontspant ze graag onder het mum van een borrel met vrienden en familie. Spelletjesavonden komen regelmatig voor. Daarnaast zijn zwemmen, snorkelen, kokkerellen en tuinieren hobby’s van haar.

brenda.vanalphen@nobralux.nl

06 31 18 41 44