Innovatie & Technologie

De mogelijkheden van technologie lijken eindeloos. Nobralux helpt u om deze mogelijkheden concreet toe te passen in de praktijk.
Bijvoorbeeld door het beheren van uw areaal en storingsmanagement via het online beheersysteem LiteWeb. Met deze licentie-software wordt uw areaal perfect beheerd. Met dynamische verlichting kunt u geavanceerd verlichting aanbieden, die werkt op detectie van beweging en gedimd kan worden van achter uw PC, tablet of smartphone.

Nieuwe technieken maken het mogelijk om ook storingen af te lezen. Nieuw geplaatste armaturen maken zichzelf straks bekend in het beheersysteem inclusief locatie. Met armaturenwijzer.nl kunt u zelf op basis van eisen en wensen armaturen vergelijken en selecteren die daar aan voldoen.

Slimme oplossingen spelen in toenemende mate een rol van betekenis voor steden en dorpen. Smart City, Internet of Things. Nobralux volgt niet alleen deze ontwikkelingen, maar neemt er actief aan deel. Zo sparren wij regelmatig met partners om te komen tot optimale concepten. Wij  begeleiden pilot-projecten waarbij nieuwe technieken en concepten worden toegepast. Door deze ervaringen kunnen wij u helpen om innovaties toe te passen om de openbare ruimte beter, duurzamer, veiliger en slimmer te maken, tegen verantwoorde kosten.