Joost Matijsen

In december 2023 ben ik bij Nobralux begonnen als adviseur veiligheid en kwaliteit. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat onze klanten ondersteund worden bij een veilige bedrijfsvoering van hun elektrotechnische installaties.

Na het behalen van mijn HBO diploma elektrotechniek in Breda heb ik besloten om bij mijn ouders in het glastuinbouwbedrijf te gaan. Na ruim 20 jaar als ondernemer in de agrarische sector kwam ik erachter dat mijn passie toch meer ligt bij de elektrotechniek dan bij het kweken van groentes. Nadat ik had besloten om mijn bedrijf te verkopen en me ben gaan oriënteren op ‘weer de elektrotechniek in’ ben ik bij Nobralux terecht gekomen, de combinatie van elektrotechniek en het begeleiden van mensen, zorgen ervoor dat ik vol enthousiasme aan deze nieuwe fase van mijn leven ben begonnen.

Samen met mijn vrouw zijn we de ouders van onze 3 lieve jongens Wouter, Jasper en Jochem. Dat ik in mijn vrije tijd ook graag met techniek bezig ben wordt ondersteund door de uitspraak van de kinderen “Papa de kabelman”. Op zijn tijd met vrienden een feestje en met het gezin eropuit hoort er natuurlijk ook bij. Daarnaast ga ik samen met mijn vrouw inmiddels bijna 25 jaar iedere zondagavond naar dansles, voor de nodige inspanning met een pittige Jive en heerlijke ontspanning met een romantische Rumba.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via: joost.matijsen@nobralux.nl 

06 – 12 58 12 37