Bon Siebert

Interessegebied

Ik ben vanaf augustus 2023 werkzaam bij Nobralux als contractmanager. Je bent hierbij aanspreekpunt voor diverse gemeentes op het gebied van openbare verlichting en hebt een belangrijke rol bij het begeleiden van projecten en het toezicht houden hierop.

Het was voor mij een stap in de onbekende wereld van de openbare verlichting aangezien ik altijd in de sanitaire branche werkzaam ben geweest en dan specifiek in de luxe badkamers. Eerst als (technisch) adviseur en later als verkoopdirecteur en country manager.

Door een totale switch te maken kom je uit je comfortzone en valt er nu veel nieuws te leren over het hele traject van beheeradvies en verlichting. Zelf haal ik hier energie uit en dit zorgt weer voor de drive om met je relaties te werken aan een mooi en goed resultaat waar we allemaal blij mee kunnen zijn.

In mijn vrije tijd mag ik graag uit eten met familie of vrienden, wat kluswerk doen in huis, een fietstochtje maken of actief met een hengel de waterkant afstruinen op jacht naar snoek.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via bon.siebert@nobralux.nl