De mijlpalen van 2023!

We hebben interessante resultaten voor onze relaties bereikt in 2023, met 2 interessante highlights

Nobralux | dé IV-specialist
Afgelopen jaar is de dienstverlening van installatie verantwoordelijkheid vernieuwd. Digitalisering speelt een cruciale rol in deze vernieuwing. Het stelt Nobralux in staat om IV-processen te automatiseren, wat de nauwkeurigheid verhoogt, fouten minimaliseert en een realtime overzicht biedt van alle activiteiten. Dit resulteert niet alleen in een aanzienlijke tijdsbesparing, maar versterkt ook de controle over elektrische veiligheid en creëert grip op je IV-processen. Soon more, hou onze website en LinkedIn pagina in de gaten.

Nobralux | beheer allround
Onze filosofie is om een duidelijke scheiding tussen beheer en onderhoud te maken. Hierdoor wordt de kwaliteit geborgd en dit leidt tot acceptabele (en vaak lagere) kosten. Vanuit een onafhankelijke beheerdersrol streeft Nobralux ernaar om doelgericht te sturen op transparantie en optimalisatie in het beheer en onderhoud van openbare verlichting. Deze onderscheidende aanpak zorgt ervoor dat de belangen van beheer en onderhoud gescheiden blijven, waardoor een objectieve blik op prestaties mogelijk is.

❓ Nieuwgierig wat we voor u kunnen betekenen? Onze experts staan, zoals u gewend bent, met plezier voor u klaar om u te helpen met het succesvol beheren van uw OVL. Neem gerust contact met ons op! commercie@nobralux.nl