Lokale aanwezigheid met nieuwe vestiging in Meppel

Nobralux heeft een nieuwe vestiging geopend in Meppel per 1 januari 2024. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in de groei en uitbreiding van het bedrijf, met als doel nog dichter bij klanten te zijn en beter in te spelen op lokale behoeften.

Door een vestiging te openen in Meppel vergroot Nobralux niet alleen haar geografische reikwijdte, maar versterkt ze ook haar vermogen om specifieke lokale uitdagingen aan te pakken.

Yurdagul Simsek, directeur van Nobralux, benadrukt het belang van deze nieuwe vestiging: “We zijn verheugd om onze aanwezigheid in Meppel te versterken. Het opent nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en stelt ons in staat om nog beter aan de behoeften van onze gemeenten in deze regio te voldoen. Lokale medewerkers begrijpen de markt als geen ander en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij wensen en behoeften van gemeenten.”

De keuze voor Meppel als locatie is gebaseerd op strategische overwegingen, waaronder de centrale ligging en de groeiende behoefte aan gespecialiseerde kennis van de openbare verlichting de regio. Door een fysieke aanwezigheid te vestigen in Meppel, kan Nobralux snel reageren op projecten, anticiperen op lokale trends en een directe verbinding maken met gemeenten en belanghebbenden.

Nobralux zet hiermee een belangrijke stap in haar groeistrategie en bevestigt haar positie als een betrouwbare partner voor advies en beheer van de openbare verlichting.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe vestiging, u bent van harte welkom. Onze commercieel directeur, Jacquelien Kok, verwelkomt u graag en neemt u mee in onze diensten. Zij is te bereiken op 06 52 52 76 57.

Onze vestigingen zijn: Schijndel | Amsterdam | Meppel