Afinius Groep stelt nieuw directieteam samen

Afinius Groep benoemt Yurdagül Simsek, Janneke van Haaren en Jacquelien Kok als directieleden voor respectievelijk Nobralux, NODR en overall commercie van de groep. Vanwege de groei in de afgelopen jaren zijn de organisaties toe aan een nieuwe structuur.

Yurdagül Simsek zal vanaf 1 januari 2024 de rol van directeur Nobralux invullen en Janneke van Haaren zal op dezelfde datum beginnen als directeur NODR. Op dit moment zijn beiden werkzaam als Business Unit Manager bij Nobralux. Daarnaast wordt Jacquelien Kok-Swartjes, nu werkzaam als Commercieel Manager bij NODR, verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen Afinius Groep, als commercieel directeur.

De directie van Afinius Groep, bestaande uit Ralph Groenendaal (CEO) en Dion Versteeg (COO/CFO), zal zich gaan toeleggen op aansturing van het nieuwe directieteam en op verdere uitbreiding van de Groep. Dion Versteeg blijft daarnaast verantwoordelijk voor de activiteiten van Libero Software.

Ralph Groenendaal: “Met de toetreding van Yurdagül, Janneke en Jacquelien tot de directie zien we de verdere ontwikkeling van de bedrijven die deel uitmaken van Afinius Groep met het volste vertrouwen tegemoet. Alle drie hebben ze jarenlange ervaring binnen de Groep en dat zal van grote waarde zijn. Met de nieuwe directiesamenstelling zijn we klaar voor de volgende stap.”

Over Afinius Groep

Afinius Groep bestaat uit de bedrijven Nobralux B.V., NODR B.V. en Libero Software B.V. De drie bedrijven zijn actief voor overheden en beheerders van de buitenruimte. Door processen van overheidsorganisaties te uniformeren, organiseren en digitaliseren én dit voor meerdere overheden te doen, kunnen de bedrijven deze activiteiten beter en tegen lagere kosten uitvoeren, dan als overheidsorganisaties dit zelf doen. De missie van Afinius Groep is een meer doelmatige overheid en een beter Nederland.