Samenwerking Nobralux in Groningen en Drenthe

Wij zijn blij en trots dat wij gaan samenwerken in Groningen en Drenthe met zes gemeenten: #Middengroningen, #Veendam, #Emmen, #AA en Hunze, #Assen en #Borger Odoorn en twee provincies: Drenthe en Groningen. Wij gaan voor hen de komende 4 jaar het beheer van de openbare verlichting verzorgen. Dat betekent dat ons storingenteam de complete storingsafhandeling van meer dan 85.000 lichtobjecten zal gaan verzorgen. Hiervoor zal ons beheersysteem Liteweb worden gebruikt voor het beheer van de areaalgegevens, de complete storingsafhandeling en het voorbereiden en verwerken van preventief onderhoud. Wij houden toezicht buiten en binnen op de kwaliteit van het onderhoud en projecten en wij zullen in nauwe samenwerking met de aannemers zorgen dat de openbare verlichting bij alle deelnemende partijen 4xbeter wordt: veiliger op straat, meer duurzaam in gebruik, een mooiere buiten ruimte en dat allemaal tegen verantwoorde kosten (meer efficiënt).

Wij zijn enthousiast om aan de slag te gaan. Bent u nieuwgierig hoe wij ook u kunnen ontzorgen? Neem contact op met Yurdagul Simsek en wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.