Creëer meer sfeer in uw gemeente met Studio.nlx

Openbare verlichting vervult meer dan alleen een functionele rol. Verlichting heeft grote impact op de beleveniswaarde van gemeenten. Prachtig uitgelichte monumenten, historische gebouwen, gevels, parken en pleinen verhogen de ambiance. Daarmee speelt verlichting een belangrijke rol in het verbeteren van de bezoekersbeleving en het versterken van de identiteit van dorpen en steden.

Nieuwe technieken op gebied van verlichting bieden talrijke mogelijkheden om de openbare ruimte (in het donker) aantrekkelijker te maken. Dat kan al met enkele eenvoudige nuances of juist met meer uitgesproken accenten. Met ledverlichting is nagenoeg alles mogelijk, om de buitenruimte aantrekkelijker, duurzamer en ook veiliger te maken!

Bijzonder creatief en innovatief met verlichting

Iedere omgeving heeft een eigen verhaal. Het bereiken van het gewenste effect met verlichting vraagt om de juiste expertise. Studio.nlx realiseert innovatieve, creatieve en hoogwaardige lichtprojecten met oog voor esthetiek. Onze lichtarchitecten zijn specialist op gebied van lichttechniek én belevingskwaliteit en op de hoogte van de laatste trends en technologieën op gebied van slimme verlichting.

Onlangs vierde Studio.nlx zijn eenjarig bestaan. Een feestelijk moment waarbij is stilgestaan bij de bijzondere lichtprojecten waaraan wij hebben gewerkt. Ondertussen zijn we alweer druk bezig met diverse nieuwe projecten voor het aanlichten van kerken, monumenten en centrum- en stationsgebieden.

Bent u benieuwd wat verlichting kan doen voor de optimale beleving van uw gemeente? Neem contact op met het Studio.nlx team via 0411- 440 400 of studio.nlx@nobralux.nl.