Nobralux aan de slag voor gemeente Zundert

Een deel van de openbare verlichting in de gemeente Zundert is aan het eind van zijn levensduur en aan vervanging toe. De huidige armaturen worden vervangen door slimme LED-armaturen. Vorige week gaf Patrick Kok, wethouder Openbare Ruimte, het officiële startsein voor de vervanging van de verlichting in de woonkernen Achtmaal, Klein Zundert, Rijsbergen, Wernhout en Zundert. Nobralux draagt in opdracht van de gemeente in dit project zorg voor de voorbereiding en uitvoeringsbegeleiding. Dynniq draagt zorg voor de uitvoering.

Kwaliteitsverbetering openbare ruimte

De slimme LED-verlichting is niet alleen energiezuiniger, ook kan deze eenvoudig op afstand worden bediend en wordt er automatisch een storingsmelding gemaakt in het beheersysteem als er iets mis is met een armatuur. Bovendien draagt de nieuwe verlichting bij aan een verbetering van de veiligheid in de openbare ruimte. In totaal worden de komende jaren ongeveer 5.000 masten en armaturen vervangen in gemeente Zundert.

Voorbereiding en uitvoeringsbegeleiding

Nobralux ziet erop toe dat de vervanging van de verlichting goed verloopt en voldoet aan de vooraf gestelde kwaliteitseisen. Ook zorgen wij ervoor dat alle gegevens geborgd blijven in het beheersysteem van de gemeente, zodat de database actueel is en blijft. Doordat wij de juiste technische kennis en ervaring in huis hebben, kan de gemeente Zundert vertrouwen op een deskundige ondersteuning van onze specialisten.

Meer weten over dit project en onze werkzaamheden? Neem contact met ons op 0411 – 440 400.

 

Op de foto: Patrick Kok, wethouder Openbare Ruimte gemeente Zundert