Assen versneld naar led

Begin december was in het gemeentehuis van Assen een energiemarkt voor bewoners, raadsleden en andere betrokkenen. Op deze open avond werd er informatie gedeeld over projecten en andere initiatieven in de gemeente om energie te besparen en duurzame energie op te wekken. Onze collega Yurdagul Simsek stond er ook met Yvonne Goudkamp van de gemeente Assen om te vertellen over de versnelde overgang naar led verlichting in de gemeente.

De planning is om eind 2018 90% in Led te hebben. Dat is een forse ambitie maar wij zijn al in volle gang. De verwachting is dat aan het einde van het eerste kwartaal in 2018, 50% van de OVL in Assen Led is. De rest van het jaar volgt de rest.

Nobralux heeft de voorbereiding gedaan, meegeholpen om het budget beschikbaar te krijgen en wij verzorgen nu het projectmanagement, directievoering en toezicht voor de projecten.

Wil je weten hoe wij dit aanpakten? Neem dan contact op met Yurdagul.