Buren kiest voor Nobralux

De ruim 4000 lichtpunten in de gemeente Buren worden vanaf 1 april 2017 door Nobralux beheerd.

Voor het beheer van de openbare verlichting wordt gebruik gemaakt van het web-based beheersysteem LiteWeb. Vanuit het systeem wordt aangestuurd, teruggekoppeld, bewaakt en afgerekend. Het dashboard van LiteWeb geeft de gemeente een actueel inzicht in de staat van de verlichting.

Wij zorgen voor het areaalbeheer, de storingsafhandeling en schadeafhandeling. Jaarlijks worden plannen opgesteld voor het onderhoud (groepsremplace en schilderwerk). Daarnaast houden we toezicht op de uitvoeringswerkzaamheden. We letten daarbij op zowel de technische realisatie en de correctie financiële afhandeling.

Met het beheer door Nobralux wordt de gemeente vergaand ontzorgd. Daarnaast heeft men direct de beschikking over de onafhankelijke expertise van de mensen van Nobralux.

Nobralux verzorgt het beheer voor ruim 350.000 objecten in Nederland. De werkzaamheden voor de gemeente Buren worden verzorgd vanuit onze vestiging Apeldoorn, door Dim Broeksteeg, met ondersteuning van ons centrale beheerteam in Boxtel.