Nobralux Beheer OVL beoordeeld met 8+

Onze beheergemeenten beoordelen de dienstverlening van Nobralux met een ruime 8. Opmerkingen als prettige samenwerking, klantvriendelijk en afspraak is afspraak worden genoemd in de teruggekoppelde enquêtes. Daarnaast kregen we tips om onze dienstverlening te verbeteren.

Het is belangrijk om te weten hoe onze relaties de service beoordelen die we als bedrijf leveren. Vandaar dat we een enquête verstuurd hebben. Hieruit is gebleken dat onze klanten tevreden zijn over Nobralux.

Nobralux verzorgt het dagelijks beheer voor inmiddels bijna 50 gemeenten/provincies. Ons beheerteam is 24×7 paraat om storingen in de OVL snel en vakkundig af te handelen. We zijn blij met alle reacties en gaan ermee aan de slag om dit jaar onze service naar een weer iets hoger niveau te tillen!