Innovatief contract duurzame OVL in gemeente Neder-Betuwe

De gemeente Neder-Betuwe gaat over naar energie neutrale ledverlichting. De benodigde energie wordt geheel met zonnepanelen in de gemeente opgewekt. Dit is een uniek innovatief onderdeel van de opdracht. Ziut uit Apeldoorn had de economisch meest voordelige inschrijving en heeft de opdracht gegund gekregen.  Omdat het een contract betreft voor een langere periode, de oplossing bedacht moest worden door de inschrijver en de gemeente wenst te sturen op prestaties (KPI’s) is als contractvorm gekozen voor een UAVgc-contract. De ombouw wordt in 2 jaar gerealiseerd waarna de aannemer vervolgens verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud gedurende 7 jaren. Nobralux zal de gemeente ondersteunen met het contactmanagement (toezicht).

Meer informatie is te verkrijgen bij onze adviseur Edwin Boomsluiter die dit project heeft geleid.