Kirstie Herbers

Sinds 1 november 2023 ben ik gestart bij Nobralux als beheer coördinator. In deze functie ben je de spin in het web. Problemen signaleren, oplossingsgericht handelen, het soepel laten lopen van projecten en het contact verzorgen tussen alle betreffende partijen. Al deze handelingen maken deze functie erg divers, wat mij enorm aantrekt. Daarnaast is openbare verlichting belangrijk voor de veiligheid van en het comfort voor alle mensen die zich in de openbare ruimte bevinden. Het helpt bij het verminderen van criminaliteit, verhoogt zichtbaarheid en draagt bij aan het verminderen van ongelukken en valpartijen. Het geeft mij daarom een goed gevoel om bij te mogen dragen aan de veiligheid van onze samenleving.

Op mijn 13de ben al ik begonnen met werken. Ik ben werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste, kapster en pedagoog. Door mijn waardevolle en vooral verschillende werkervaringen, hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan het succes van Nobralux.

Buiten mijn werk ben ik vaak te vinden in de dansschool. Vanaf mijn 8e ben ik met dansen begonnen en sindsdien is dit een passie van mij. Ook vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn, tekenen en schilderen doe ik met veel plezier regelmatig.

Binnen Nobralux ben ik te bereiken via kirstie.herbers@nobralux.nl