Jan Hoddenbagh

Jan is sinds hij 45 jaar geleden de eerste stappen zette in het arbeidsproces actief in de techniek. Via het bouwen aan telefooncentrales bij de PTT en daarna het op componentniveau herstellen van telecommunicatiematerieel en het coördineren van projecten binnen de Koninklijke Landmacht maakt hij de stap naar de lokale overheid. Bij de gemeente Tilburg heeft hij een regisserende rol op het gebied van ondergrondse infrastructuur (kabels en leidingen), VRI (onderhoudsprogrammering), OVL (projecten en onderhoud) en Cameratoezicht (het migreren van een analoog naar een IP-based systeem en de bouw van een nieuwe meldkamer).

Sinds april 2015 is Jan bij Nobralux met andere collega’s mede verantwoordelijk voor het product Installatieverantwoordelijkheid (NEN 3140). Adviseren op het gebied van wet- en regelgeving rond elektrische installaties mondt uit in bewustwording van verantwoordelijkheden. Dát is een uitstekend vertrekpunt om samen met de opdrachtgever een product op maat te leveren.
“mensen maken het verschil in de (veilige) openbare ruimte”; ja graag!

Een onderhoudsrondje in en vooral rondom het huis is niet alleen noodzakelijk maar ook een heerlijke tijdsbesteding. Als er dan nog vrijetijd over is speelt Jan af en toe toneel en gitaar.

jan.hoddenbagh@nobralux.nl
06 – 55 49 54 84