onze dienstverlening

Onze dienstverlening is gericht op openbare verlichting, verkeersregelinstallaties en overige elektrotechnische installaties in de openbare ruimte.

  • beheer
  • advies
  • opleidingen
  • technologie & innovatie
  • detachering
  • directievoering & toezicht

beheer

Met 40 deskundige en enthousiaste collega’s werken we dagelijks aan de openbare ruimte.

Voor meer dan 50 gemeenten en provincies verzorgen wij het dagelijks beheer van gezamenlijk ruim 375.000 objecten. We coördineren de storingen, bewaken de voortgang, houden het areaal actueel, controleren de aannemer en de afrekeningen.

meer informatie

advies

Met ons team adviseurs geven wij onafhankelijke adviezen, zoals beleids- en beheerplannen, vervangingsplannen, lichtberekeningen, ontwerpen, bestekken en voorstellen voor bijvoorbeeld energiebesparing en installatieverantwoordelijkheid.

meer informatie

opleidingen

Nobralux ziet het als haar taak om opdrachtgevers van actuele kennis te voorzien. Met deze kennis kunnen overheden makkelijker communiceren met een veelal ‘technische omgeving’ en zodoende hun rol als opdrachtgever nog beter uitvoeren.
Trainingen zijn er bijvoorbeeld op het gebied van Verlichting en Verkeer, Installatieverantwoordelijkheid en de rol van de Regisseur in de openbare ruimte.

meer informatie

technologie & innovatie

De mogelijkheden van technologie lijken eindeloos. Nobralux helpt u om deze mogelijkheden concreet toe te passen in de praktijk. Door deze ervaringen kunnen wij u helpen om innovaties toe te passen om de openbare ruimte beter, duurzamer, veiliger en slimmer te maken, tegen verantwoorde kosten.

meer informatie

 

detachering

Heeft u tijdelijk extra expertise nodig? Nobralux heeft deskundigen in dienst met een ruime ervaring. Interim specialisten voor korte of langdurige ondersteuning. Behalve de juiste professional op de juiste plaats, heeft u daarmee bovendien alle expertise en ervaring uit de Nobralux-organisatie binnen handbereik.

meer informatie

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wij komen graag bij u langs om te sparren over uw vraagstukken, technische mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt. U kunt contact opnemen met onze collega Menno van Noort.

Menno van Noort
menno.vannoort@nobralux.nl

06-25 01 57 52